Mi a legnagyobb titkod?
Figyelt kérdés
Szerintem itt nyugodtan leírhatod!!!!!!!2010. dec. 1. 08:52
1/22 anonim válasza:
Egy olyan titok,ami annyira nagy,hogy senkinek nem mondom el..:)
2/22 anonim válasza:
A legnagyobb titkom? hmm... talán az h mindent elfejtek. még azt is h mi a legnagyobb titkom.
3/22 anonim válasza:
Nincs egetverő titkom, Ami meg van, azok inkább problémák nem titkok.
4/22 anonim válasza:
Nekem több is van, de az olyan horderejű, hogy még itt sem merném elmondani.
5/22 anonim válasza:
Az előző feleségembe vagyok szerelmes még mindig. 5 éve váltunk el, és azóta van egy másik feleségem, de nem tudom kiverni a fejemből. Úgy gondoltam, hogy egy új kapcsolattal, ha továbblépek megoldódik, és sjnos annyira akartam, hogy sikerürljön, hogy meggyőztem magam róla, hogy ez a szerelem. Nem igaz, hogy az idő minden sebet begyógyít.
6/22 anonim válasza:
a férjem nem tudja hogy szoktam néha 1-1 szál cigit elszívni.a szülés után pár hónappal megint elkezdtem.
de van úgy hogy 1-2 hétig egy szálat sem.
ha megtudná akkor tuti kiakadna.
7/22 A kérdező kommentje:
9:17 és 9:24 köszönöm ,ilyen válaszokat vártam!:-)
2010. dec. 1. 09:32
8/22 anonim válasza:
Több mint 1 évig titkoltam az exem elől, hogy mást szeretek. Már szakítottunk, de még midnig nem tudja. Hamarosan úgyis megtudja, mert össze fogunk jönni a másikkal.
9/22 anonim válasza:
habár ez nem olyan nagy titok, a baratnőim tudtak róla, csak az exem nem
10/22 anonim válasza:
Titok, hát nem tudom mi az amit a párom mondjuk nem tudhat.Talán, h. most mit kap karácsonyra. Áá megvan.Pl.nagyon szeretem,de mégis van pár nap v. volt olyan időszak, amikor úgy éreztem h.már nem szeretem,de amikor összevesztünk vmi miatt,akkor jöttem rá h. még mindig szeretem.
Vagy van olyan titok, amit van aki tud,de az aki elől el kellett titkolni az nem tudja.Szóval jártam a tesóm főnökével(20 évvel idősebb mint én és házas, van gyereke is.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!