Mit tegyek, ha a családban kábítószer üti fel a fejét?
A testvérem erősen füvezik és ez már rég ráment a család békéjére is. Terrorizálni próbál folyamatosan mindenkit, valamint más értékeit sem tartja tiszteletben emiatt. Elvonókúrára nem lehet küldeni, mert nem akarja letenni.
A helyzetet súlyosbítja, hogy egy rokkant emberről van szó, néhány évvel a motorbalesete után. Nagyon elharapózott a helyzet. Édesanyámat teljesen leamortizálta. Ha egyedül lenne attól tartok fizikailag is megtenné. Mit javasoltok? Mit tehetek az ügyben?
A valós veszély szerintem
Az igaz, hogy oylan lesz mint amit leírtál
ez viszont azzal jár hogy egy idő után nem jár suliba, dolgozni. Nem dolgozik nincs pénzr a fűre a pénzt viszont megszerzi akkor is ha a saját anyját kell meglopnia
Volt egy fél évem, amikor eléggé rákattantam. Aztán azt vettem észre, hogy lassul a gondolkodásom, rövidtávú memóriám zéró... Ez elkezdett zavarni, úgyhogy letettem.
Első két nap rossz volt - nem elvonás, inkább olyanféle bosszúság, mint amikor a kedvenc esti sorozatodat hirtelen leveszik műsorról, te meg rákészültél.
De utána gond nélkül tudtam kezelni, havonta-kéthavonta eldurrantottam egyet. Visszajött a memóriám, az agyam is visszagyorsult. A motiváltságom is visszatért - kb egy-két hét kellett hozzá és az, hogy sportoljak. Futni jártam, hogy kicsit fizikailag is erősítsem magam és elfáradjak valamiben.
Egyáltalán nem volt kibírhatatlan - rendes cigit ezzel ellentétben nem tudom letenni, mert pár óra után ideges leszek. Inkább csak kellemetlennek mondanám, megvalósíthatatlannak semmiképp.
2-3 hétig?
Akkor Te szerencsére nem voltál annyira rákattanva
Örülj neki hogy nem láttál.Hidd el sajnos van ilyen.
Könnyen beszerezhető az ténycsakhogy nem ingyen
És ha a napi adag 1-2 g az már napi 2-4 ezer forint=62-124 ezer forint/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!