Milyen dolog, hogy "semmi közöm hozzá"?
Szóval, a párom sokáig nem akart fent lenni semmilyen közösségi oldalon. Rágtam a fülét, hogy vagy magyarázza meg, vagy engedje hogy feltegyem. Felkerült, kb 2 hete. Tegnap ismét eszébe jutott, hogy mégsem akar fent lenni. Megkértem, hogy indokolja meg miért.
Erre az volt a válasza, hogy semmi közöm hozzá.
Jól összevesztünk ezen a dolgon. Nem értem ezt az egészet. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Ezek szerint ezalatt az idő alatt nem szolgáltam rá a bizalmára?
Azt mondta soha nem fogja elmondani nekem. Bogarat ültetett a fülembe. Jövő nyáron el akar jegyezni. De ha nem mondja el mit titkol, ha ennyire nem bízik bennem, hogyan gondolja a közös jövőnket?
Kérdező, átérzem!:)
Párom ugyanilyen..Nekem kellett közös képet kitenni, de ha kérdeztem ő mikor tesz ki, azt mondta majd. Ugyanez van pl msn-en is...Nem fújod fel, magyarázd el neki amit gondolsz, hogy ha bízik benned, elmondhatja, főleg mert zavar téged!
Ő nem tudta megindokolni miért nem akar fent lenni.
Csak azt mondta semmi közöm hozzá.
És nekem is az jutott eszembe, hogy egy nő van a dologban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!