Milyen dolog, hogy "semmi közöm hozzá"?
Szóval, a párom sokáig nem akart fent lenni semmilyen közösségi oldalon. Rágtam a fülét, hogy vagy magyarázza meg, vagy engedje hogy feltegyem. Felkerült, kb 2 hete. Tegnap ismét eszébe jutott, hogy mégsem akar fent lenni. Megkértem, hogy indokolja meg miért.
Erre az volt a válasza, hogy semmi közöm hozzá.
Jól összevesztünk ezen a dolgon. Nem értem ezt az egészet. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Ezek szerint ezalatt az idő alatt nem szolgáltam rá a bizalmára?
Azt mondta soha nem fogja elmondani nekem. Bogarat ültetett a fülembe. Jövő nyáron el akar jegyezni. De ha nem mondja el mit titkol, ha ennyire nem bízik bennem, hogyan gondolja a közös jövőnket?
Itt nem a közösségi oldalakról van szó, hanem, hogy titkai vannak előtted. Ezen én is kiakadnék. Nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat? Azon alapul az egész.
Az első válaszadó véletlenül nem a párod votl?
Gyanús! Nagyon gyanús...
1,5 év alatt nem mondta el...most meg egy vita során kibökte.
Nem érzem, hogy túl erőszakos lennék (vagy mégis?)... CSak nem értem, miért nem tudja elmondani, hogy x éve csinált egy hülyeséget, abból adódóan vannak ellenségei és ennyi.
Szerintem az normális elvárás, hogy valaki ne "titkolja" el a kapcsolatát. Ha férjnél vagyok, normális, hogy van fent róla is képem, az adatlapomon is megemlítem és nem "tettetem" szinglinek magam. Ez is hozzátartozik az őszinteséghez....
Talán egy csinos lány vagy és a párod így akarja tudatni hogy már foglalt....sokan ismerkednek ezeken az oldalakon....
Vannak dolgok amiket jobb nem tudni:D
Én se örülnék ha a párom elkezdene lekáderezni, és elkéne mindent mesélnem ami eddig történt velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!