Mit tegyek? ) : Annyira rossz érzés, nem tudok mit tenni ellene.
Jól élünk a szüleimmel, van még mindkét nagymamám, ngytatám. Ezzel semmi gond.
7.dikes vagyok,nagyon nehéz most a tananyag, és nem mindig értem, főleg a fizikát kémiát és a matekot. Anyukám szeptembertől dolgozik, eddig csak apukám dolgozott.
a tavaly 3. tanuló voltam.
Szóval mostanában nagyon nehéz, és ha kapok rossz jegyet, anyukám azonnal elkezd ordibálni, hogy nem tanulokmg nem csinálok semmit, de nem tehetek róla hogy azt a 3 tantárgyat nem értem. Sokszor mondom anyukámnak, hogy segítsen, magyarázza el, de nem akarja, és mindig aztmondja hogy 1 órán belül kikérdi, és ha valamit nem tudok kikapok :( nagyon sokat kiabál, apával is, de legtöbbször rá mérges, mert apum néha iszik...de akkor rám is kiabál.
Nem tudom mit tegyek, félek, vagy nem is tudom... :( most is elment a boltba, és aztmondta tauljam meg a kémiát fizikát, ha nem fogom tudni kikapok.
Mit javasoltok, mit mondjak neki? vagy mit tegyek, egyszerűen nem segít soha, olyan egyedül érzem magam :(
igen, már néha sírok is bele...
Én ios csak ezt a 3 at nem értem: matek fizika kémia.:(:(:(
igen, néha nem rám mérges, hanem arra amit apu művel, mert ő sem rak helyre semmit, és apa visszaszól amikor anya kiabál rá, és erre még mérrgesebb, és mondja nekem h milyen apukám...
de van amikor nagyon jól elvagyunk, szeret, de hát nem érti meg hogy nem tudom azokat a tantárgyakat, csak kiabál ha rossz jegyem van:(((
egyszerű a megoldás. tanulj szorgalmasan, legyen a düh a tanácsadód. 18 leszel, bejutsz valami jó egyetemre-fősulira és csak akkor mész haza ha akarsz, majd ha már dolgozol elég lesz párhavonta találkozni velük, és majd éreztetheted velük, hogy milyen szar szülők voltak.
ez a legrosszabb tanács, de én ezt csinálnám.
mindamellett jól-kedvesen is bánhatsz majd velük, de éreztetheted az érdektelenséget.
most szívsz, de jó tanuló leszel, később meg majd visszakapják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!