Miért jó a gyerekvállalás? Mondanátok pár érvet?
Figyelt kérdés
Párom szeretne tőlem gyereket, de én főként a problémákat látom egy gyerekben.
Mondanátok pár pozitívumot, hátha kicsit megváltozik a véleményem?
2010. nov. 26. 15:56
21/26 anonim válasza:
Amig x csodának érzi,addig y nyűgnek...Ha te nem vágysz rá a nap 24 órájában,ne szülj,ha csak 12 órában vágsz rá,már kevés,rossz,mert az nem plüss amit bevágok a sarokba...
22/26 anonim válasza:
Én se akarok gyereket. Nekem is próbáltak ismerősök mondani pozitívat, hátha megjön a kedvem, de én abban a számukra pozitívban se láttam azt, hogy az lenne, nem is jött meg azóta se a kedvem.
Nézelődj oldalakon, mert sose lehet tudni, mi van, ha neked ilyen apróságra van szükséged, hogy kihozza belőled, ezt az érzést. Hajrá, de ne keseredj el, ha nem jön össze!
23/26 anonim válasza:
Én elmondanám neked mewrt olyan ragaszkodást szeretett senkitől nem fogsz kapni mint a gyerekektől majd ! nekem 2 fiam van de ha mérges is vagyok vagy szomoru vagyok vmiért ők észre veszik rajtam oda jönnek és oda bujnak ez meg vmi csodálatos érzés mert egy kisgyerek jobban foglalkozik a felnőttek érzés világával azzon kivül rengeteg örömet szereznek ma is kisfiamért mentem oviba fél órán keresztül puszilt engem na ez is pozitiv dolog Én nem mondom vannak negativ dolgok amitől őszintén bebvallok én is néha kiakadok .De ez ezzel jár mi annak idején ugyan ugy csináltunk rossz dolgokat TE e gondolom kedves kérdező azért a negativ dolgokat láttod mert biztos sokan panaszkodnak vagy panaszkodtak neked!De most ne a negatív vagy poztiv tulajdonságok miatt akarjál gyereket vállalni mert itt most mindenki mást fog neked írni!
24/26 anonim válasza:
Számomra egy boldog békeidőszak volt, amikor gyereket vártam.Utáltam a munkahelyemet és nem is igazán éreztem inspirációt, hogy azért a kevés pénzért, amit fizetés néven vesztegetnek, ott legyek és robotoljak nap, mint nap és közben mással se teljen az életem, mint unalmas monotóniával.Mikor teherbe estem, azonnak kiírattam magam terhestáppénzre és végig maradtam a kislányommal gyesen.Aztán ismét várandós lettem a másodikkal, életem leggyönyörűbb időszaka volt, soha nem is hiányzott a benti kollektíva, meg az se, hogy úgy kollektíve eljárjak itthonról mindennap, de közben látom, hogy cseperednek fel a drágáim, ezt nem éli át más, csak az, aki anya..
25/26 anonim válasza:
Hát ja igen ahhoz nagyobb kitartás kell hogy tanulj és olyan munkát szerezz amit szeretsz csinálni, mint összehozni pár gyereket!
26/26 anonim válasza:
Kedves 38 éves férfi, lehúztam a hozzászólásodat a (sic) miatt, ez egy kollokviális hangvételű oldal, ilyesmi egyáltalán nem ide való, sry :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!