"Edd meg vagy rohadtan eszed" probléma. Hogy értethetem meg vele a következőt?
Általában nem szoktam reggelizni,ezért mindig raknak nekem szendvicseket a suliba, hiába mondom hogy ne tegyenek mert...
1, nincs időm megenni
2, nem vagyok éhes
3, ha éhes lennék, van ebédlő, és ott adnak kaját.
Hazajövök, nem ettem meg mint a legtöbbször, úgyhogy a poshadt szaros szendvicset amiben elrohadt a párizsi, azt kell megennem vacsorára. Ez a büntetés, és csodálkozik ha hasmenésem van.
Még ő őrjöng itt nekem hogy mi a f**nak nem ettem meg, amikor én már ötvennyolcmilliárdszázhatvankétmillióötszázhatvannégyezer-kétszáztizenháromszor mondtam, hogy ne rakjanak mert úgysem eszem meg.
Ezt képtelenek megérteni, és akkor előjön a szokásos "jajj anyi pénzt dobunk így ki az ablakon, jaaj..."
Hogy a jó büdös lócsokiban mondhatnám meg neki érthetően, hogy NEM VAGYOK ÉHES és NINCS IDŐM MEGENNI, és annyira érthetően hogy fölfogja?
Én hiába magyarázom neki....
Kösz, én.
Hát édes lányom nagy hüly.e vagy.
Szóval szégyenled a ló(?)párizsis szenvicsedet az osztálytársaid előtt és inkább a büfébe menőznél?
Na ha valamire akarod vinni az életbe:az első jó lecke.inkább rád legyenek irigyek:hétfőn felülsz a padra és nagy csámcsogás közepette előadod,hogy baromira jó,hogy anyád hajlandó neked elkészíteni a kedvenc kajádat.
Vagy dugiszáld továbbra is és legyél lúzer egy életre....
Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor most az előző kommentedet nem írtad volna meg, mert én ezt írtam:"Másnak nem nagyon tudom odaadni a szendvicsem, senki sem szeretne szendvicset enni, mennek a büfébe, költik a napi ötezer forintjukat... Úgyhogy ha ehhez viszonyítunk, akkor nem vagyok annyira elkényeztetett, de nem is akarok büfézni, ha nem vagyok éhes, tehát ha pénzből kellene kaját venni a suliban, akkor sem vennék."
Most meg te gondolkozz el...
Jah ,elgondolkoztam.
Ezért szúrt szemet,hogy ki kellett írnod,hogy az osztálytársaid 5000-et költhetnek a büfébe.
Egy egészséges,fejlődő szervezetnek kell a táplálék már délelött.Persze ha valaki már hozzászokott az éhezéshez...de vedd figyelembe,hogy így agyad kevesebb oxigénhez jut,nehezebben érted meg mit magyaráz a tanár órán,a későbbiekben nem lesz jólfizető melód és a gyermeked nem költhet a büfébe egy valag pénzt és majd szidni fog,hogy minek csinálsz neki szendvicseket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!