"Edd meg vagy rohadtan eszed" probléma. Hogy értethetem meg vele a következőt?
Általában nem szoktam reggelizni,ezért mindig raknak nekem szendvicseket a suliba, hiába mondom hogy ne tegyenek mert...
1, nincs időm megenni
2, nem vagyok éhes
3, ha éhes lennék, van ebédlő, és ott adnak kaját.
Hazajövök, nem ettem meg mint a legtöbbször, úgyhogy a poshadt szaros szendvicset amiben elrohadt a párizsi, azt kell megennem vacsorára. Ez a büntetés, és csodálkozik ha hasmenésem van.
Még ő őrjöng itt nekem hogy mi a f**nak nem ettem meg, amikor én már ötvennyolcmilliárdszázhatvankétmillióötszázhatvannégyezer-kétszáztizenháromszor mondtam, hogy ne rakjanak mert úgysem eszem meg.
Ezt képtelenek megérteni, és akkor előjön a szokásos "jajj anyi pénzt dobunk így ki az ablakon, jaaj..."
Hogy a jó büdös lócsokiban mondhatnám meg neki érthetően, hogy NEM VAGYOK ÉHES és NINCS IDŐM MEGENNI, és annyira érthetően hogy fölfogja?
Én hiába magyarázom neki....
Kösz, én.
Hátha egy jóval kisebb szendvicsbe még belemegy!
Azt meg becsületből is...:)
Viccesek az ilyen szülők, akik ki tudja milyen megfontolásból, állandóan kajával akarják tömni a gyereküket. Ide tartoznak az "addig nem állsz fel az asztaltól amíg meg nem eszed" típusúak is. Betegek...
Nálunk akinek nem kellett a szenyája, körbekérdezte az osztályt hogy kell-e valakinek, ha nem kellett kivágta a kukába. Ha sokat erőszakoskodik még, tedd ezt, vagy még jobb ha suliba menet odaadod a kutyának.
1. Egy nap alatt nem rohad meg a szendvicsed, úgyhogy nem kell túldramatizálni.
2. Örülj neki, hogy lenne mit enned.
3. Ha nem eszed meg, akkor add oda hajléktalannak, kutyának, esetleg osztálytársnak, ha kéri.
Ma sem reggeliztem.
Anya jött értem kocsival, még iskolai ebéd előtt
Az a baj, hogy én mindig mindent elmondok... Most is kidobhattam volna, de ehelyett elmondtam hogy nem ettem meg, úgyhogy megvan a lópárizsis zsömlém ebédre... Még most se nagyon vagyok éhes, a szar zsömle után meg mindjárt hányok, talán akkor már éhes leszek. De legalább vacsorázhatok.
Ha kidobom a szendvicset, vagy másnak adom, akkora bűntudatom lenne, hogy beleugranék a Parlamentről a Dunába.
Eleg hulyegyerek vagy, mar bocs!
Buntudatod lenne, ha odaadnad valakinek? Inkabb add oda, mint kidobd!
Ishtenem, mennyi szerencsetlen van a mai vilagban!
Mas orulne annak a szendvicsnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!