Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2O-4O közötti feleségek! A...

2O-4O közötti feleségek! A férjetek mennyit jár el egyedül szórakozni esténként? Kocsma, haverok, bármi.

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 11:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Én elszoktam menni egy évben egyszer(év végén) a cég által finanszírozott céges bulira(vacsora, ivászat) ez kb délután 5-től este 10-ig tart, senki nem viszi a feleségét, bnőjét. Bnőm nem nézi jó szemmel, de úgy érzem egy évben egyszer ez belefér, főleg úgy, hogy nem is kerül semmibe. Ezen kívűl meg szinte mindenhova együtt megyünk. 4 éve vagyunk együtt
2010. nov. 26. 13:09
 52/64 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy ez miért probléma? valószínűleg te rosszul érzed magad ebben a helyzetben, és ezért tetted fel a kérdést. Ha meg igy van, akkro tök mindegy, hogy ki mit mond: neked arra van szükséged, hogy ne járjon el ennyit és hogy több időt töltsön veled. Ez a mérvadó. A többiek nem gonoszkodni akartak, csak úgy tűnik, hogy te erre nagyon érzékeny vagy most... nem az együtt töltött idő mennyisége, hanem minősége számit... ezt szokták mondani.
2010. nov. 26. 13:11
 53/64 anonim ***** válasza:
1 évben kb 2-szer megy el sörözni a haverokkal vagy valami céges marhaságra. ennyi.
2010. nov. 26. 13:14
 54/64 anonim ***** válasza:
50%

:)

Nálunk is úgy vagy, hagy menjen, nyilván én sem fogom őt beültetni a baba-mama klubbos barátaimhoz és én sem megyek vele sörözni, autókról meg számítógépekről beszélgetni.

Megvan a külön életünk attól, hogy összetartozunk.

Rám is furán néztek, mert a párom néha még diszkóba is elmegy nélkülem.

Mindkettőnknek megmaradtak a házasság előtti barátaink, ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, én még a babám miatt éjszakára nem mentem el itthonról mostanában, de míg nem volt gyerek, nálam is voltak csajbulik:)

2010. nov. 26. 13:14
 55/64 anonim ***** válasza:

7 eve elunk egyutt, abbol 3 eve vagyunk hazasok, de nagyon ritkan forul elo olyan , hogy nelkulem menjen el a parom barhova. evente max egy -ket alkalom : vallalati miniszilveszter, fonok szulinap.Kocsmaba nem jar, haverokkal szinten nem. Havi egyszer, ketszer megyunk szorakozni kozosen.

27/N

2010. nov. 26. 13:44
 56/64 anonim ***** válasza:

Én vagyok a második válaszoló.

Mi tényleg nem járunk egymás nélkül sehova, és ez így van a kezdetektől, 16 éve.Nincsen külön céges buli, ugyanis közös cégünk van, ha buli van, azt én szervezem, ergo, én is ott vagyok.Még a napból is szinte 24-ből 24 -et együtt vagyunk, csak 2 iroda választ el minket.De közösek a reggelik, az ebédek a vacsorák.Most hívtak minket a két ünnep között egy hétre ismerősök, de mi annyi emberrel foglalkozunk egész évben, hogy úgy döntöttünk, ketten utazunk a nyárba.Nekünk ez a természetes, nem is tudom, hogy máshogy hogyan lehet élni, mert ezt szoktam meg.

Viszont azzal sincsen semmi baj, akik nem így élnek, még jó, hogy nem vagyunk egyformák.

2010. nov. 26. 14:02
 57/64 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, én is csak pislogok itt a válaszokra. Mindenhonnan az jön, hogy a pasiknak szabadság kell, erre kiderül, hogy mindegyik otthon ül, és ha elmegy otthonról viszi a feleségét/párját. Meglepő!
2010. nov. 26. 14:49
 58/64 anonim ***** válasza:
49%
Soha nem megy el.Szeret minket, és szeret velünk lenni.
2010. nov. 26. 14:51
 59/64 anonim ***** válasza:

mi ket eve vagyunk egyutt, kb 3honapja ey helyen dolgozunk.

altalaban a munka utani sorozes is kozosen zajlik, neha (1-2 havonta mondjuk) elmegy egyedul pl ugyfelekel vacsora vagy sor, de talan egyszer ha elofordult, hogy nem hivott.

neha 1-2 buliba nincs kedvem menni, akkor kuldom,hogy azert menjen, vagy megy es smst ir hogy milyen a buli,de volt mar hogy inkabb azt mondta, otthon marad velem.

2010. nov. 26. 15:06
 60/64 anonim ***** válasza:
ferjem nem jar el egyedul. egy szenvedelye van a foci de az napkozben van arra szokott menni a szezonban de nem minden hetvegen.kocsmazni nem jar.
2010. nov. 26. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!