2O-4O közötti feleségek! A férjetek mennyit jár el egyedül szórakozni esténként? Kocsma, haverok, bármi.
:)
Nálunk is úgy vagy, hagy menjen, nyilván én sem fogom őt beültetni a baba-mama klubbos barátaimhoz és én sem megyek vele sörözni, autókról meg számítógépekről beszélgetni.
Megvan a külön életünk attól, hogy összetartozunk.
Rám is furán néztek, mert a párom néha még diszkóba is elmegy nélkülem.
Mindkettőnknek megmaradtak a házasság előtti barátaink, ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, én még a babám miatt éjszakára nem mentem el itthonról mostanában, de míg nem volt gyerek, nálam is voltak csajbulik:)
7 eve elunk egyutt, abbol 3 eve vagyunk hazasok, de nagyon ritkan forul elo olyan , hogy nelkulem menjen el a parom barhova. evente max egy -ket alkalom : vallalati miniszilveszter, fonok szulinap.Kocsmaba nem jar, haverokkal szinten nem. Havi egyszer, ketszer megyunk szorakozni kozosen.
27/N
Én vagyok a második válaszoló.
Mi tényleg nem járunk egymás nélkül sehova, és ez így van a kezdetektől, 16 éve.Nincsen külön céges buli, ugyanis közös cégünk van, ha buli van, azt én szervezem, ergo, én is ott vagyok.Még a napból is szinte 24-ből 24 -et együtt vagyunk, csak 2 iroda választ el minket.De közösek a reggelik, az ebédek a vacsorák.Most hívtak minket a két ünnep között egy hétre ismerősök, de mi annyi emberrel foglalkozunk egész évben, hogy úgy döntöttünk, ketten utazunk a nyárba.Nekünk ez a természetes, nem is tudom, hogy máshogy hogyan lehet élni, mert ezt szoktam meg.
Viszont azzal sincsen semmi baj, akik nem így élnek, még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
mi ket eve vagyunk egyutt, kb 3honapja ey helyen dolgozunk.
altalaban a munka utani sorozes is kozosen zajlik, neha (1-2 havonta mondjuk) elmegy egyedul pl ugyfelekel vacsora vagy sor, de talan egyszer ha elofordult, hogy nem hivott.
neha 1-2 buliba nincs kedvem menni, akkor kuldom,hogy azert menjen, vagy megy es smst ir hogy milyen a buli,de volt mar hogy inkabb azt mondta, otthon marad velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!