Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2O-4O közötti feleségek! A...

2O-4O közötti feleségek! A férjetek mennyit jár el egyedül szórakozni esténként? Kocsma, haverok, bármi.

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 11:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Így van. Más az életfelfogásuk. Felesleges összehasonlítani. Senki nem állította, hogy nem szeret téged mert elmegy nélküled szórakozni. Ha nektek ez így jó akkor hol a probléma? Lehet, hogy a válaszolók többsége együtt jár el sok helyre a párjával, de hidd el, hogy bőven akadnak olyanok is akik nem.
2010. nov. 26. 12:49
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező neked egyik olyan válasz sem tetszik amiben azt írják hogy nem járnak el a párok egymás nélkül?

Akkor az enyém sem fog tetszeni!

Igaz mi még nem vagyunk házasok,de mi sem járunk el egymás nélkül sehova és ez nekünk így jó!

A te életedet úgy éled ahogy akarod de miért kell bele kötni abba aki nem úgy látja ahogy te a dolgot?

2010. nov. 26. 12:49
 43/64 anonim ***** válasza:
A férjem 1 évben 1x "jár el szórakozni". Azért idézőjel, mert nem tudom, hogy a sörözés szórakozás-e.
2010. nov. 26. 12:51
 44/64 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell elásnod magad. Az a ti életetek, ti határozzátok meg, hogy mi fér a kapcsolatotokba, szabadidőtökbe, hogyan és miként töltitek.

Egyébként sokan írták, hogy persze, mennek külön is, együtt is.

Hogy a nagy többség együtt megy? Hát Istenem, legalább jó látni, hogy vannak családok, párok, akik szeretnek együtt lenni. :) Ha szükséged van rá, hogy néha külön menj, akkor menj, ne a mi válaszaink határozzák meg az életed.

2010. nov. 26. 12:52
 45/64 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le és nem hülyéztem le senkit és nem is fogok, nem tudom, mi a baj.
2010. nov. 26. 12:52
 46/64 A kérdező kommentje:
Csak kérlek, értsétek meg, hogy az, h elmegy egyedül néha, nem azt jelenti, hogy nem szeretünk együtt lenni, vagy akkor éppen nem lennénk szívesen együtt. Több válaszból jön le így. De egy szakmai konferenciára hogy vinne vagy hogy vinném én magammal pl? Vagy egy munkahelyi összejövetelre, ahol senkinek sincs ott a párja?
2010. nov. 26. 12:55
 47/64 anonim ***** válasza:

Elmondom mi a baj! Az, hogy nem jön át a hangsúly a gépen. Így nem tudni, hogy az "ássam el magam" hozzászólásod támadó, vagy esetleg vicces, vagy bármi más akart lenni.

Ebből szerintem itt sok félreértés adódik.

48/64 anonim ***** válasza:
Nem jár el magától. Én unszolom, hogy nyugodtan menjen néha el, de azt jobban szereti, ha hozzánk hívjuk meg egy-egy régi csoporttársát vacsorára, borozgatni, beszélgetni. 34 éves.
 49/64 A kérdező kommentje:
Nem támadok senkit, csak olyan, mintha egy más világban élnétek, mint a mi környezetünk.
2010. nov. 26. 12:59
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ki nem értette meg hogy nálatok ez hogy működik?

Én nem látok a válaszokban olyat ami erre utal!:S

Szerintem inkább az jön le a te válaszaidból hogy te nem érted meg azokat akik nem úgy élnek mint ti!

2010. nov. 26. 13:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!