2O-4O közötti feleségek! A férjetek mennyit jár el egyedül szórakozni esténként? Kocsma, haverok, bármi.
Kedves kérdező neked egyik olyan válasz sem tetszik amiben azt írják hogy nem járnak el a párok egymás nélkül?
Akkor az enyém sem fog tetszeni!
Igaz mi még nem vagyunk házasok,de mi sem járunk el egymás nélkül sehova és ez nekünk így jó!
A te életedet úgy éled ahogy akarod de miért kell bele kötni abba aki nem úgy látja ahogy te a dolgot?
Dehogy kell elásnod magad. Az a ti életetek, ti határozzátok meg, hogy mi fér a kapcsolatotokba, szabadidőtökbe, hogyan és miként töltitek.
Egyébként sokan írták, hogy persze, mennek külön is, együtt is.
Hogy a nagy többség együtt megy? Hát Istenem, legalább jó látni, hogy vannak családok, párok, akik szeretnek együtt lenni. :) Ha szükséged van rá, hogy néha külön menj, akkor menj, ne a mi válaszaink határozzák meg az életed.
Elmondom mi a baj! Az, hogy nem jön át a hangsúly a gépen. Így nem tudni, hogy az "ássam el magam" hozzászólásod támadó, vagy esetleg vicces, vagy bármi más akart lenni.
Ebből szerintem itt sok félreértés adódik.
Kedves kérdező! Ki nem értette meg hogy nálatok ez hogy működik?
Én nem látok a válaszokban olyat ami erre utal!:S
Szerintem inkább az jön le a te válaszaidból hogy te nem érted meg azokat akik nem úgy élnek mint ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!