Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám egy idegroncsá fog...

Anyám egy idegroncsá fog tenni mit csináljak? Ilyen anya senkinek nincs és szeretnék együtt érző válaszokat kapni 15/F bi

Figyelt kérdés
Testvérem 9 éves lány én 15 éves bi(anya nem tudja) fiú vagyok.És testvéremre anya havi 3000 forintot add meg még amit ki könyörög magának ő azt meg kapja -.-" 9 évesen.Én 15 évesen jó ha ki tudok könyörögni HAVONTA 300 forintot (és nem hagytam le egy 0át se)Ez azért milyen már nem?És akkor még anya van felháborodva hogy ha barátomnál alszok?Meg azért ez hogy én alig kapok valamit de jobb tanuló vagyok mint ő tudom hogy ez nem számit de meg van a 4.8 as átlagom és alig kapok 300 forintot?De meg értem hogy egyedül nevel minket meg egy fizubol de akk is.Mit tegyek hogy valahogy engem is szeresen anya?mert ma rá jöttem hogy nekem nem lenne semmi bajom hogy ha jobban szeretnének :( mert amikor simogatom magam(nem intim helyen)akkor az olyan jól esik és érzem azt a kis űrt a szivemben amit anya gondoskodásának melege kéne be töltenie.
2010. nov. 25. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Na most akkor mi van?

Anyukád nem tudja, hogy biszexuális vagy, de fel van háborodva, ha barátodnál alszol??

2010. nov. 26. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy ha veszekszel, üvöltözöl, akkor többet ad majd? Ez nem megy így. Próbáld okosabban.

Láttam már ilyet, hogy az anyuka a kislányt öltözteti, szépítgeti, a fiúval meg nem törődik, mert a kislányban saját magát látja gyerekként újra, a fiúval meg nem tud azonosulni. Jó lenne békességgel beszélned vele, vagy próbáld megbeszélni a tesóddal, ő vajon hogyan látja a helyzetet. Itt vannak ilyen gyerek - szülő viszonyok. Meg ez is egy jó: [link] [link]

2010. nov. 26. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
azt irod ilyen anya nincs? És mégis hiányzik a simogatása? Nem veled van a baj? Nem a rosszindulat szol belölem,de gondolkodj el rajta. Abszolut jogosan van felháborodva ha nem otthon alszol.Az h jol tanulsz,oké.Ügyes vagy,de tudd h magdnak tanulsz,ezért nem várhatsz pénzt. Hidd el nagyon sok gyerek alig kap valamit.Szerintem inkább tiszteld az anyukádat annak ellenére ,h ez most a lázadás idöszaka nálad.Nem tart soká,megfordul a dolog,és majd imádni fogod a mamádat,csak még nöjj kicsit.És ha ideges vagy rá,arra gondolj mi lenne ha nem lenne. Mit kapnál az apádtol? Vagy egyáltalán kapnál valamit? Öszintén jot kivánok nektek.
2010. nov. 26. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát...ha még anyád simogatására vágysz és magadat simogatod helyette...akkor szerintem nagyon nem vagy még "felnőtt". Nagyon gyerekes vagy. Te vagy az, aki a múltkor azt a kérdést tette fel, hogy hogyan mondja el az anyjának, hogy biszexuális? Én tudod mit tudok neked tanácsolni (ha már feltettél 2 kérdést is)? Azt, hogy hagyd a francba a barátodat, foglalkozz továbbra is a tanulással. 15 éves vagy, mi ez a hülyeség már sok gyereknél, hogy bi meg homoszexuális? Ezt látjátok mindenhol, akkora divat lett ebből, hogy nem igaz. Én undorítónak tartom, és nem hiszem el, hogy valaki 15 évesen ilyet érezzen. 15 évesen azt hittem én is milyen szerelmes vagyok, és most évekkel később stabil párkapcsolatban (ami több éve tart már), együtt lakva teljesen más érzés, mint amit akkor éreztem. Köze nem volt annak a szerelemhez. Az csak egy kis vonzódás volt, ilyenkor kezdenek az emberben a hormonok "tombolni", nem tudod te se igazán szerintem, hogy hol a helyed.

Na mindegy, lényege a mondandómnak: szerintem mondd meg a barátodnak, hogy te még nem szeretnél ilyenekkel foglalkozni, anyádnak meg ne mondd el, hogy pasid van, mert a hitéből fog kitérni. És aludj otthon normálisan, egy 15 éves gyereknek otthon van a helye! És ha flegmázol vele, akkor sose lesz ez jobb, sőt ha elmondanád neki, szerinted hogy reagálna rá? Nekem ha ilyet elmondana a gyerekem szerintem összeomlanék idegileg. Főleg, hogy 15 éves vagy. Üljetek le beszélni, mondd meg neki normálisan, hogy nem érted a 9 éves kishúgod mire fel kap ezreket egy hónapban, te meg szinte kitűnő bizonyítvánnyal alig kapsz valamennyit. Ha normális akkor meg fogja érteni. Nálunk sose volt ilyen, mindig egyformán kaptunk. Általánosban heti 500 Ft, középsuliban meg heti 1000, majd később 2000. Ha valamelyikünk épp nem volt otthon akkor mindig oda lett téve az íróasztalára. Akkor is kaptuk mikor nem volt iskola (pl. nyáron). Hidd el ha normálisan, értelmes észérvekkel beszélsz vele, és nem bunkón meg gyerekesen, hogy persze a húgom kap én meg neeeeeeem, akkor tuti nem is fogsz kapni.

2010. nov. 26. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Mind1 roszul tetem fel a kérdést és nem én hanem anya kiabál.....
2010. nov. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!