Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az h ezen az oldalon...

Miert van az h ezen az oldalon ha vki leirja a velemenyet es ha vkinek az nem tetszik akkor le van hurrogva a sarga foldig? Es abszolut primitiv ide nem illo stilusban?

Figyelt kérdés

Minek irogatnak az ilyenek ide?

Miert van az ha vkinek tobb van, vagy pl fogad orvost a szuleshez, meg megenged mas luxust akkor az le van hurrogva h az "hulye" "sik" "buta" etc jelzokkel illetve?

szerintem ki kene szurni ezeket az ide nem illo hozzaszolokat.

2010. nov. 25. 02:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 08:35

Mondjuk tényleg néha keményen odaszólok, na de legalább észreveszik, és nem csak a pozitív oldalát látják.

Viszont szerintem, hogy te korán megházasodtál az nem baj.Ma már ritka az ilyen.

2010. nov. 25. 08:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:41

Nem házasodom, esküvőt megbeszéltük a családdal 3-4 év múlva lesz:) Látod, csak simán eljegyzésről volt szó, de a sok irígy ember már kinyitotta a száját és károgott.

És azért gondolom hogy irigyek, mert én nem kezdek el egy idegen embert szídni azért mert boldog és eljegyzik.

De köszönöm neked, hogy szerinted ez egy érték ma már:) Kevesen vannak akik így gondolják...ezért tolódik ki a házasság és a gyerekvállalás 30 év körülre, vagy tovább.

2010. nov. 25. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jogos a kérdésed:) Tegnap véletlenül elém került ennek az ellentéte...Egy több mint egy éves kérdés, arra vonatkozóan,hogy mi ez a sok "wellness-kismama" néztem bután, hogy mi ez. A kérdés írója azokat a várandósokat/friss anyákat nevezte így,akik magándokihoz jártak,fogadott orvosnál szültek,csinosan öltözködtek a terhesség alatt, vagy netán olyan wellness szállodában szerettek volna megszállni,ahol volt külön kismama csomag(én is ezért keresgéltem,ugyanis jólesne egy szakszerű masszázs pl,ami nem árt a magzatnak semmiképpen,az utazási csekket pedig nászajándékba kaptuk)

Na mindegy nem is ez a lényeg,hanem így magamra ismertem,pedig tök egyszerű okai vannak ezeknek. A helyi sztk terhesgondozója katasztrófa, a szülészetről sem hallottam sokkal jobbakat. Így ha olyan kórhzban és orvosnál szeretnék szülni,akiről tudom,hogy nem "hentes",akkor annak ára van,nekem meg megér ennyit.

Szóval igazából az a baj,hogy sokszor félinfokból szűrnek le olyan dolgokat az emberek,aminek az teljes megértéséhez nagyon sok más is hiányzik.Meg hát valóban arctalanul majmokként viselkedve, "viccesebb"fórumozni:D

Szűrni sajna nem lehet,mert mi alapján,hasznosság?akkor sajna sok butaság maradna benn a válaszok között

2010. nov. 25. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

" A helyi sztk terhesgondozója katasztrófa, a szülészetről sem hallottam sokkal jobbakat. Így ha olyan kórhzban és orvosnál szeretnék szülni,akiről tudom,hogy nem "hentes",akkor annak ára van,nekem meg megér ennyit. "

Igen, mikor múltkor egy kérdéshez írva én is ezt mondtam, hogy ha valaki tényleg biztonságban akarja tudni magát és a babát akkor azt meg kell fizetni. És én meg is fogom.

Erre a reakció: egy felbőszült ápolónő felháborodva megköszönte a bizalmamat az Isten tudja milyen kórház ápolónői nevében. Kérdem én mikor le se sz@rják a kedves kismamákat az orvosok és ezek után a kismama magánorvost választ, mi a szr köze van ahoz bárkinek is, főleg egy ápolónőnek?? Szúrja a szemét az embereknek hogy valaki megteheti, hogy ne mészárszékben szüljön?

Ja és persze értelmesen le is pontoztak, hogy én ezt megengedhetem majd magamnak:) siralmas ami ezen az oldalon megy...

2010. nov. 25. 09:38
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves 9.38!

Az ápolónőre csak annyit,hogy akinek nem inge,ne vegye magára...ugyanis,ha egy kicsit belegondol,akkor a mi véleményünk szerint is van olyan kórház,ahol emberséggel állnak az emberhez. De ha körzetileg nem oda tartozok,akkor cseszhetem...

2010. nov. 25. 09:53
 16/21 anonim ***** válasza:

9.53-as.

Pontosan, de nem kezdtem el neki magyarázni, mert láttam, hogy felesleges értetlennel vitatkozni.

2010. nov. 25. 10:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz. Én senkit nem hurrogtam le, mindig próbáltam segíteni, még ha nekem egyértelmű is volt a válasz vagy ilyesmi. Sokan tényleg azért járnak ide, hogy másokat leszóljanak, mert azt hiszik, hogy amit ők tesznek és tudnak az a szent. Eközben elfelejtik vagy csak nem érdekli őket, hogy van aki segítségért jön ide...szomorú.
2010. nov. 25. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:

11:23 voltam.

Egyszer én balga is fel mertem tenni itt egy kérdést. Konkrétan le lettem hülyézve és még nem mondom milyen szavakat használtak rám csupán azért, mert nem vagyok vallásos. A kérdésem is ebből a tényből fakadt. Jó, ha 10 válaszból 1 volt hasznos, ami alatt azt értem, hogy a kérdésre válaszolt. A többi szidott. Sosem bántottam azt, aki hisz akkor engem miért kell?

Ilyen ez a világ.

2010. nov. 25. 11:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel te is "lehurrogod" azokat, akik számodra nem tetsző választ adnak. Nem azt mondom, hogy alpári stílusban kell válaszolni, de tény, hogy sok hülye kérdést tesznek fel, akkor én személy szerint nem fogok arra normális választ adni, pontosabban nem feltétlenül olyat, amit a kérdező elvár. Nem azért, mert épp be szeretnék szólni valakinek, hanem mert az a véleményem.

Amúgy általában a kérdező maga is tudja a választ, van már elképzelése, csak megerősítést vár és azt akarja hallani, hogy igen jól csinálod.

Ha pedig ennek az ellenkezőjét kapja, már fel van háborodva.

A másik pedig, hogy nem ilyen oldalon, idegenektől kellene megkérdezni, hogy elvetesse-e a gyereket vagy férjhez menjen-e.

2010. nov. 25. 11:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Már éppen azt tervezem, hogy kitalálok egy hihető, de elég provokatív témát, kiírom és tesztelem a válaszolók érzelmi intelligenciáját. (EQ*) Ezt a szöveget be fogom tenni, hogy "EQ*" és majd egy-két nap múlva beírom kommentbe, hogy köszönöm, most lezárom a témát (apropó, kár, hogy a kérdezők nem zárhatják le a kérdésüket, hogy az kinnmaradjon, de ne tudjanak írni többet) és megnézzük, hány tipikus oltogató akadt fenn a hálón.
2010. nov. 25. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!