A szüleid milyen kifogásokat találnak ki?
"Kislányom, ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye, ülve nyalnád a Holdat"
"Neked nem osztottam lapot"
Ha majd túl leszel a "mindenki hülye, csak én vagyok nagyon okos" korszakodon, megérted, miért mondja.
Drága Tinik, kérlek benneteket, csak a mínusz gombra kattintsatok, mert ti tényleg nagyon okosak vagytok, a többiek meg mind hülyék ;)
"Te az én sz*rom vagy"
"Majd ha megkeresed rá a pénzt"
"Ameddig itt laksz.."
Na most úgy bölcselkednek itt az érett harmincasok, mintha a szülők mindig abszolút jogosan használnák az efféle kifogásokat.
Vagy mikor 18 évesen még úgy kellett kikönyörögnöm, hogy hadd mehessek el barátnőm szülinapi bulijára, én voltam a hülye korszakomban?
"Nem te keresed a pénzt"
"Ez az én házam, azt csinálok, amit akarok"
"Amíg az én kenyerem eszed" -> emiatt kezdtem el már egyetem mellett dolgozni, hogy ne függjek tőlük anyagilag. De rohadt nehéz így, mindenki más bulizik :(
"Nem egyszerre húztunk nadrágot"
"Gyereknek hallgass a neve"
"Nem osztottam neked lapot"
Ezekkel csak az az egy problémám, hogy képtelen elhagyni őket. Tizenévesen is volt annyi eszem, hogy felfogtam, hogy oké, szülő, ideges, nem pofázok vissza. De most már 22 vagyok és hiába élem a saját életem, felnőttként, ha néha meglátogatom őket, azonnal ezt kapom, amit én elég szánalmasnak tartok. Aztán meg persze hívogatnak, hogy miért nem látogatom meg őket gyakrabban. Csak akkor szoktam, amikor megesik rajtuk a szívem, hogy most már nagyon hiányzom nekik és biztos kedvesek lesznek. Eddig még egyszer sem jött be 5 év alatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!