Nem hiszem el hogy vannak ilyen nők. Arról van szó ha találnak egy hapsit a gyerekeit lesz*rja. Más így látja?
Ne itelkezz az emberekrol, mivel nem ismered a korulmenyeiket. Eliteled azt, Aki tur a tarsanak, es eliteled azt is, Aki viszont nem tur es kilep a kapcsolatbol.
Egyutterzessel gondolj az emberekre, es ne iteld el Oket, mivel nem Te eled meg a hetkoznapjaikat!
Amikor egy Anya elhagyja a gyermeket, akkor megszoljak, de lehet, hogy az Edesanya azert hagyja hatra a gyermeket pl. mivel tudja, hogy ott ahol hagyja, jobb korulmenyek kozott fog elni, s O nem tudna azt biztositani.
De inkabb hagyja hatra azt a gyermeket, mint belevigye egy olyan kornyezetbe, ahol a gyermekre rossz sors var.
Vagy pedig ha nincs meg az Anyaban az a "szeretet" a gyermeke irant, ami kellene stb.
Minden embernek a szeretetre van szuksege, s nem tudod melyik emberben mi lakozik,lelkileg milyen, mivel Te csak latod ezeket az embereket, de nem ismered!
Én éppen fordítva látom.
A legtöbb anya első helyre a gyerekét helyezi. Párja, társa csak második befutó lehet.Persze van kivétel, de nagyon kevés.
Fordítva is előfordul:
Egyik osztálytársamnak meghalt az anyukája, az apukája nevelte őt és a testvérét egyedül. Majd talált magának egy barátnőt aki nagyon kedves volt a fiúkkal, szinte sajátjukként szerette őket. Aztán a férfi elvette a nőt és a nő az esküvő után feltette a kérdést: én vagy a gyerekeid?
A férfi a nőt választotta, a gyerekek a nagyszülőkhöz kerültek és soha többet nem látták az apjukat.
Ez nem attól függ, hogy férfi vagy nő valaki. Sajnos gyalázat, de vannak ilyen emberek akik ezt bűntudat nélkül megteszik. Nekem nem csak egy ilyen példám van, tudnék még írni mire képesek egyesek és hogyan dobják el maguktól a tulajdon vérüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!