Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóban vagytok anyukátok/apukát...

Jóban vagytok anyukátok/apukátok új párjával, Hogy fogadtátok el? Inkább 12-18 évesek válaszát várnám.

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 15:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
miért olvassák a gyerekvállalást a kamaszok?
2010. nov. 22. 15:53
 12/19 anonim ***** válasza:
nem gyerekvállalás, hanem gyerek/vállás
2010. nov. 22. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:

en 17 korul voltam amikor kiderult hogy apuna baratnoje van, anyuval kulon koltoztek mar, stb. en orultem neki,hogy szerelmes es hogy boldog, persze maig joban vagyok a baratnojevel

28 N

2010. nov. 22. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Mert "gyerekvállalás/nevelés", ezen belül "kamaszok". Ezt a rovatot olvassák a kamaszok, sokat kérdeznek is.
2010. nov. 22. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, de kb. semennyire nem fogadtam volna el.
2010. nov. 23. 14:39
 16/19 anonim válasza:
Szia szerintem nem kell túlbonyolítani a dolgokat úgysem terajtad múlik mert bármit tehetsz ha ők nem fogadnak el csak próbálj önmagad lenni
2010. nov. 26. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam és Anyunak egy uj férfi lett az életében. Nem fájt először annyira, mintha most váltak volna Anyuék, hisz Apu már kiskoromban "otthagyott minket" Amiért (!!) hálás vagyok. Jobb mintha veszekestek volna egész nap és stb.

De a férfi...először még egész jó volt...De aztán... Egy ingyenélő kis senki volt.. Eggyet soha ne csinálj..

1.: NE fordítsd az Apát a gyermekei ellen.. Ez a legrosszab érzés a világon.. Akkor szinte egyből megbocsáthatatlan bűnt teszel..

2.: Először légy velük megértő és közvetlen. Sokat beszélgess velük. De spontán. Ne ugy hogy " NA akkor üljhünk le beszélgetni" Az is egy kín.

3.: Először ha elnyerted a bizalmukat, azután lehet "kritizálni őket"

4.: Támogasd őket sopkszor, és neked elnézőnek kell lenni velük ELŐSZÖR. Utána már jöhet a többi is (:

A éegfontosabb (szémomra) az 1. pont..

2010. nov. 26. 21:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Párom lánya 15 volt, amikor találkoztam vele. Ezt megelőzően csak az anyjától hallott rólam válogatott minősítéseket. (A válásuk után ismerkedtünk meg, nem miattam váltak, csak exnej kicsit labilis.)

Nagyon becsültem a lányban, hogy teljesen a 'saját szemére' hagyatkozott. Neki szimpatikus voltam, így nem az anyja véleményét vitte tovább.

Mondjuk nagyon figyeltem, hogy soha semmit ne erőltessek, ha kellettem, ott voltam, de "nevelni" soha nem próbáltam, azért van a vér szerinti apja.

Az esküvőnkön is ott volt, a vacsoránál odajött, hogy "ha már a nyakunkon maradsz, megölellek" - mindezt vigyorogva és poénnak szánva, majd jól megölelgetett.

Illetve azt a lasztit nem bírta nem lecsapni, hogy azóta "nevelőanyunak" vagy "anyunak" hív - csak 10 évvel fiatalabb nálam. De ezt is mosolyogva, ha mérges rám, akkor már "nagyi" vagyok :)

2010. nov. 27. 07:15
 19/19 anonim válasza:
Nekem először nagyon nehéz volt elfogadni anyum új párját ( apum meghalt)nem akartam neki puszit adni, nem akartam tudomást venni róla. Nem tartott mondjuk sokáig.. kicsit visszahúzódó volt, és látszott rajta, hogy nem tudja hogy kell bánni egy gyerekkel.Sokat segítettek a közös programok, a közös érdeklődési kör.. pl. filmek, zenék Csak nagyon ritkán szólt rám ha valami végképp nem tetszett neki és sokkal engedékenyebb. Soha nem fogom apának szólítani, de ma már nem tudnám elképzelni hogy ne velünk éljen.Lassan 11 éve vannak együtt.
2010. nov. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!