Jóban vagytok anyukátok/apukátok új párjával, Hogy fogadtátok el? Inkább 12-18 évesek válaszát várnám.
az elején nehéz volt, mert nekem mindkét szülőm él, csak elváltak
szerencsémre anyum párja rendes, így hamar megszerettük
17 évesen került a családba egy másik apuka, anyum férje
azért nehéz nekünk, mert félünk, hogy a másik fontosabb lesz a szülőnek, mint mi a gyermekei, illetve nagyon rossz volt látni, hogy nyilvánosan, tévénézés közben is ölelgette, csókolgatta, ami számomra undorító volt, nagyon rossz érzés
ezt el is mondtam anyának, akik utána szerintem beszélt a férjével és utána már nem fordult elő
most már jó a kapcsolat, szerintem nem a világ vége, neked is jó lesz
mindig beszélj meg mindent a pároddal, vagy a gyerekekkel, illetve ne próbáld nevelni őket,
ezt hagyd a vér szerinti szülőkre, én nem szerettem, ha neki állt beleszólni, hogy mikor mit csináljak
legyén inkább barátjuk, mint hogy megutáljanak
de ez sajnos rajtunk, gyerekeken is múlik, hogy képesek vagyunk e elfogadni. lehet, nekem azért volt könnyebb, mert a kamasz korom végére érkezett
Nem miattam ment szét a család, (szerencsére)...
Én is elvált szülők gyereke vagyok, és tudom, hogy nem egyszerű... Próbálnám én is megtalálni a legjobb megoldást, és nekem nagyon-nagyon fontos lenne, hogy elfogadjanak, barátként szeressenek...
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!