Szülők, hogy fogadtátok el, hogy a lányotok nemi életet él?
Inkább a lányos szülők válaszaira vagyok kíváncsi, de írhatnak a fiús anyukák/apukák is :) Kérdésem arra irányul, hogyan fogadtátok el, hogy a tinédzser lányotok nemi életet él? Mert valljuk be manapság nagyon sokan elveszítik a szüzességüket 18 éves kor betöltése előtt...
Én még nem vagyok ebben a helyzetben, de hipp-hopp telik az idő és leszek. Már most rossz rá gondolni, hogy mi lesz ha tinédzser lesz. Igyekszem jóra nevelni, de ki tudja mit hoz a sors...
Lányom 5 évvel ezelőtt összejött egy fiúval, akivel előtte egy évet ismerkedtek. Első hónapban lefeküdtek, lányom akkor még csak 15 volt, a fiú 19. Azt hittem,hogy ha eljön az a pillanat, mást fogok érezni. De semmi rossz érzésem nem volt, tudtam,hogy a fiú rendes és szereti a lányom.
Mellékesen most, nem régiben kérte meg a kezét :)
Én 14 voltam, amikor először lefeküdtem a barátommal. Szüleim nagyon imádták őt is, szinte családtag volt :) Akkor már 5 éve ismerték. Mi 4 hónapja jártunk.
Ezután még 3 évig együtt voltunk.
Szóval szüleim nem rendeztek jelenetet, tudták, hogy felelősségteljesek vagyunk.
Csak így lesz unoka.......
Felelősségteljes szülő tudja, hogy a lányának meg kell találnia a hozzá illő társat, mert a szülő nem él örökké.
És igen a társsal nemi életet is él, mert ez a természetes.
Minél később kezdi el, annál több gond lehet az első alkalommal.
Nekem van egy 20 éves fiam,és a 17 éves ikerlányok.(majdnem 18)
A fiamnál voltaképpen nem tudom hogy mikor kezdte el a nemi életet.Egyszer rákérdeztem hogy volt már ilyen élménye ,akkor azt mondta igen.Néha kér tanácsot udvarlás téren,de a szexuális életét nem köti az orromra.Én meg tiszteletben tartom.Ha akarja úgyis beszél róla.
A lányok egészen mások.Ők könnyebben beszélnek a szexuális életükről.Bár még nagy tapasztalatuk hál istenek nincsen,de már ők is túl vannak rajta.A kisebbik ikerlányom 15 évesen kezdett el járni a barátjával.Most nyáron egy nap megkért hogy vigyem el dokihoz,mert úgy érzik itt az idő a szexre.Már igénylik.Sokat beszélgettünk,és nem volt semmi kifogásom,és nem akadtam ki.17 évesen legalább készül rá,hogy megfelelően védekezzenek.A nagyobbik ikerlányom még szűz.Most kezd lenni egy komoly kapcsolata.Azt mondta ha megünneplik az 1 éves évfordulójukat akkor ő is szólni fog,hogy menjünk orvoshoz.De vár még..
Én nem lepődtem meg,hogy ennyi idősen már nemi életet akarnak élni.Annak örülök,hogy mégis volt értelme évekkel ezelőtt beszélnem nekik a jó és rossz dolgokról ami a szexuális élet okozhat.Ezek szerint figyeltek rám,és megfogadták a tanácsaimat.Ma tudatosan készülnek erre is..
16 éves a lányom , 14 évesen feküdt le a barátjával. Én szinte a legjobb barátnője vagyok, így mindent megbeszél velem, vagy hármasban a legjobb barátnőjével és velem.Nem fecsegem ki, de mindent tudok a nemi életéről. :-)
Mielőtt lefeküdtek volna, mindent megbeszéltünk a védekezéssel kapcsolatban, meg egy pár tanácsot is adtam neki. :-D
31.N
Utolsó 31 éves vagy és a lányod 16?
Vagyis 15 éves voltál mikor terhes lettél vele?
Igen, mert nem védekeztem az akkori barátommal aki utána jól otthagyott,
31.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!