Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, hogy fogadtátok el,...

Szülők, hogy fogadtátok el, hogy a lányotok nemi életet él?

Figyelt kérdés

Inkább a lányos szülők válaszaira vagyok kíváncsi, de írhatnak a fiús anyukák/apukák is :) Kérdésem arra irányul, hogyan fogadtátok el, hogy a tinédzser lányotok nemi életet él? Mert valljuk be manapság nagyon sokan elveszítik a szüzességüket 18 éves kor betöltése előtt...

Én még nem vagyok ebben a helyzetben, de hipp-hopp telik az idő és leszek. Már most rossz rá gondolni, hogy mi lesz ha tinédzser lesz. Igyekszem jóra nevelni, de ki tudja mit hoz a sors...

2011. aug. 31. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az a tucatember felfogású, mint a legtöbb gyk-s:D

És tisztelem benned, hogy nem vetetted el akkoriban :)

2011. aug. 31. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Én anyukám semmit nem szólt mikor kiderült, sőt! Teljesen úgy látszott rajta, hogy eddig is tisztában volt a dologgal, csak most épp szóba is került.

Soha azelőtt és azóta sem volt téma nálunk a szex, de mégis mikor védekezésről volt szó, akkor egy szó nélkül mellém állt és keresett nekem egy megbízható nőgyógyászt.

21/L

2011. aug. 31. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A párom viccesen azt szokta mondani, hogy már intézi a fegyvertartási engedélyt. A lányunk még csak 3 éves:)
2011. aug. 31. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal. Anyukám nem nagyon akart tudomást venni a dologról, sosem kérdezett én meg sosem mondtam semmit. 16-17 évesen jöttünk össze, 18 voltam mikor lefeküdtünk először. 19 voltam mikor megkérdezte van-e valamilyen kérdésem...

Most 21 vagyok, már nem kérdez semmit...

Nekem nagyon rossz volt, hogy senkire nem számíthattam ilyen téren. Míg nekem 18 évesen már 2 éves kapcsolatom volt, a barátnőim még válogattak, vagy már rég "túlestek a dolgon". Szerencsére a páromban megtaláltam azt az embert akiben megbízhattam, minden téren. Azóta is együtt vagyunk.

Nagyon fontos lenne az őszinteség, nyíltság már az első perctől kezdve...

21.L

2011. aug. 31. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
én 17,5 éves voltam mikor lefeküdtem a barátommal 3 hónap után. szüleivel nem beszélt róla, én sem beszéltem róla az enyémekkel. nálunk nem szokás. semmi kérdésem nem volt hozzájuk evvel kapcsolatban. már 3 éve együtt vagyunk a barátommal tehát már sejthetik h mi a helyzet de még mindig nem jött szóba és már nem is akarom. nekem ez így jó és nem is hiányzik a beszélgetés erről.
2011. szept. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!