Szülők, hogy fogadtátok el, hogy a lányotok nemi életet él?
Inkább a lányos szülők válaszaira vagyok kíváncsi, de írhatnak a fiús anyukák/apukák is :) Kérdésem arra irányul, hogyan fogadtátok el, hogy a tinédzser lányotok nemi életet él? Mert valljuk be manapság nagyon sokan elveszítik a szüzességüket 18 éves kor betöltése előtt...
Én még nem vagyok ebben a helyzetben, de hipp-hopp telik az idő és leszek. Már most rossz rá gondolni, hogy mi lesz ha tinédzser lesz. Igyekszem jóra nevelni, de ki tudja mit hoz a sors...
Nem vagyok az a tucatember felfogású, mint a legtöbb gyk-s:D
És tisztelem benned, hogy nem vetetted el akkoriban :)
Én anyukám semmit nem szólt mikor kiderült, sőt! Teljesen úgy látszott rajta, hogy eddig is tisztában volt a dologgal, csak most épp szóba is került.
Soha azelőtt és azóta sem volt téma nálunk a szex, de mégis mikor védekezésről volt szó, akkor egy szó nélkül mellém állt és keresett nekem egy megbízható nőgyógyászt.
21/L
Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal. Anyukám nem nagyon akart tudomást venni a dologról, sosem kérdezett én meg sosem mondtam semmit. 16-17 évesen jöttünk össze, 18 voltam mikor lefeküdtünk először. 19 voltam mikor megkérdezte van-e valamilyen kérdésem...
Most 21 vagyok, már nem kérdez semmit...
Nekem nagyon rossz volt, hogy senkire nem számíthattam ilyen téren. Míg nekem 18 évesen már 2 éves kapcsolatom volt, a barátnőim még válogattak, vagy már rég "túlestek a dolgon". Szerencsére a páromban megtaláltam azt az embert akiben megbízhattam, minden téren. Azóta is együtt vagyunk.
Nagyon fontos lenne az őszinteség, nyíltság már az első perctől kezdve...
21.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!