Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy reagálnátok le?...

Ezt hogy reagálnátok le? Nekem nagyon rosszul esett és nem tudtam visszafogni magam.

Figyelt kérdés

A párom elment múlthéten egy szalagavatóra, persze ezzel még nincs is semmi gond, nem vagyunk összekötve, meg én nem is voltam túl jól, úgyhogy nem tudtam volna menni. Szóval elment erre a szalagavatóra, csak azt elfelejtette közölni, hogy utánna bulizni is elmegy a haverjaival. (volt iskolájából ballagtak a végzős osztályok).

Nekem ez nagyon rosszul esett, a kapcsolatunk elején csinálta mindig ezt, hogy eljátszotta hogy azt akarja menjek vele, aztán mikor mondtam hogy nem tudok, hát mindegy majd máskor..Elég sok volt barátnője is ott volt elvileg és nekem ez nagyon rosszul esik, hogy 2 év után ennyit nem érdemlek meg, hogy legalább szóljon.

Mellesleg a haverjai eléggé olyanok, hogy beleviszik minden "jóba"...

Elsősorban fiúk véleményét várnám, hátha ők tudják miért viselkednek így azzal aki szereti őket, de lányok is nyugodtan megírhatják a tapasztalataikat.

20 évesek vagyunk.

2010. nov. 22. 10:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nem hiszem, hogy fegyvert tartottak a fejéhez, hogy szívja azt a nyomorult füvet, meg mittudomén mit csináljon...

Ne érezd úgy, hogy te megmentetted, mert mindenki a saját életéért felelős, azt csinál amit akar, ha füvezni akarna, akkor füvezne, csúnya dolog a lelki terror.

2010. nov. 22. 12:42
 32/39 A kérdező kommentje:
Felhívott szalagavató után a barátjától, csak ezt elfelejtette mondani:) úgyhogy ne mondd nekem hogy ciki lett volna a haverjai előtt telefonálni...
2010. nov. 22. 12:44
 33/39 anonim ***** válasza:

Már nem azért de nem értem hogy miért kellett volna neked bejelenteni ha elmegy szórakozni? Kérjen engedélyt vagy mi? Elvileg felnőtt emberek vagytok. Velem is volt olyan hogy találkoztam barátnőimmel és hirtelen úgy döntöttünk nézzünk le a kedvenc szórakozóhelyünkre, és nem kértem rá engedélyt. A gondd itt a bizalom hiánya. Lehet hogy adott rá okot a barátod, lehet hogy nem, de azért ne játsszad már a szigorú anyukát, akinek mindig tudnia kell hol van a pici fia. Mert ez most kb úgy néz ki. (kivétel ha együtt éltek, és te aggódva várod haza, és már az autobalesettől kezdve a késelésig minden megfordul a fejedben. Az tényleg szemétség lenne, ha ilyen helyzetben nem szólna)

Egyébként én szinte mindig a párom nélkül járok bulizni, mert nem szereti azt a zenét amit én hallgatok.

22/L

2010. nov. 22. 13:56
 34/39 anonim ***** válasza:

Csináljatok eljegyzést,egy ilyen pocsolyakapcsolatba még gyereket is szüljél...Bár a pasik nem az anyjuktól akarnak gyereket,mert kissé anyukás vagy lehet ezért nem akar veeld bulizni?Levegőt vehet telefonon egyeztetés nélkül,vagy előtte telefonálni kell,hogy drágságom levegőt vennék,bezséljük meg?ÁÁÁ Én se vinnélek magammal bulizni,ott anyáskodnál végig,szegény pasi...Nem csoda ha menkülne...Biazalom semmi,erőszkoskodás az van...

28N

2010. nov. 22. 14:02
 35/39 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, a válaszolók többsége milyen kapcsolatban él.. Én elképzelhetetlennek tartom, hogy a párom ne közölje velem, ha elmegy bulizni. Nem engedélykérésről van szó, hanem arról, hogy tudjam, hol van, és ne aggódjak érte. Ha az a buli az utolsó pillanatban csúszik be, akkor is megengedhet magának egy SMS-t hogy "Haverokkal vagyok, ne aggódj értem!" vagy akármi..

Az egyik exem csinált ilyeneket.. Mi együtt éltünk, de gyakran mászkáltunk el egymás nélkül - nem akartam őt megfosztani az életétől - de amikor hirtelen elérhetetlenné vált, és hajnalban esett haza azzal, hogy "Jajj csak elmentem a haverokkal bulizni, de tudod, hogy úgysem csalnálak meg" akkor azért rendesen ki voltam borulva.. Hogy engedhette, hogy aggódjak érte? Ha tudom, hol van, akkor nem érdekel az egész.. Ez számomra a legnagyobb fokú nemtörődömséget jelenti, és ne hidd, hogy 2 év után van olyan perc, amikor nem jutsz eszébe! Hiszen veled éli az életét.. Inkább cikinek érezte a haverjai előtt, hogy be kell jelentkezie nálad, mintha nem dönthetne egyedül arról, hova megy.. Pedig szerintem ez egyáltalán nem arról szól: Inkább arról, hogy számít annyit a másik, hogy megkímélem az aggodalomtól.

Mindenesetre én nem mondom, hogy megcsalt, de előbújhatott belőle a férfiúi önérzet, és bizonyítani akarta magának, hogy ő bizony nem papucs..

Amúgy pedig ilyen fiatalon megesküdni szerintem rossz ötlet, sőt.. manapság már nem is tudom, minek erőltetik az esküvőt. Inkább elront egy kapcsolatot..

2010. nov. 22. 14:51
 36/39 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. Nagyon egyszerű a magyarázat. Te csak második vagy a sorban. Ha nincs ló jó a szamár is. Szeret téged de csak azért mert nem utál. :-)

Biztos nem szerelmes beléd, csak testi kapcsolat van köztetek az ő részéről. És...számíthatsz rá, hogy amint megjelenik egy jobb nő téged dobni fog. De addig is kihasznál téged szexuálisan. Annyira sem vagy fontos neki, hogy legalább egy közös élményt összehozzon veled, sehová nem visz téged magával, még csak nem is szól neked. ha ennél tartod magad akkor szakítasz vele és nézel magadnak más pasit. Menj el te is szórakozni vagy ahová szívesen elmész, attól függ milyen a stílusod, és ne szólj neki róla. de ha gondolod közölheted vele, hogy most nem érsz rá, mert randid van. :-))

2010. nov. 22. 15:00
 37/39 anonim ***** válasza:
15:00-s vagyok. Javítok: "...ha ennél TÖBBRE tartod magad, akkor....."
2010. nov. 22. 15:02
 38/39 anonim ***** válasza:
Nálunk a buli természetes része volt a szalagavatónak.
2010. nov. 22. 20:01
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem menj te is nélküle bulizni ugy,hogy nem szolsz,csak utána...Kölcsönkenyér visszajár....
2010. nov. 23. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!