Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy reagálnátok le?...

Ezt hogy reagálnátok le? Nekem nagyon rosszul esett és nem tudtam visszafogni magam.

Figyelt kérdés

A párom elment múlthéten egy szalagavatóra, persze ezzel még nincs is semmi gond, nem vagyunk összekötve, meg én nem is voltam túl jól, úgyhogy nem tudtam volna menni. Szóval elment erre a szalagavatóra, csak azt elfelejtette közölni, hogy utánna bulizni is elmegy a haverjaival. (volt iskolájából ballagtak a végzős osztályok).

Nekem ez nagyon rosszul esett, a kapcsolatunk elején csinálta mindig ezt, hogy eljátszotta hogy azt akarja menjek vele, aztán mikor mondtam hogy nem tudok, hát mindegy majd máskor..Elég sok volt barátnője is ott volt elvileg és nekem ez nagyon rosszul esik, hogy 2 év után ennyit nem érdemlek meg, hogy legalább szóljon.

Mellesleg a haverjai eléggé olyanok, hogy beleviszik minden "jóba"...

Elsősorban fiúk véleményét várnám, hátha ők tudják miért viselkednek így azzal aki szereti őket, de lányok is nyugodtan megírhatják a tapasztalataikat.

20 évesek vagyunk.

2010. nov. 22. 10:41
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Amúgy tegnap megkérdeztem tőle mit szeretne és választhatott. Megkérdeztem szeretne-e még bulizni, csajozni, állandóan haverokkal együtt lenni, mert felőlem megteheti csak akkor nélkülem. Mondtam neki, hogy ha majd felnő és érettebben tud viselkedni akkor majd találkozunk, de had ne én szenvedjek a hülyeségei miatt. Azt mondta esze ágában sincs megint a régi életét élni, mert én változtattam me és miattam lett jobb ember.Nem akar engem feladni ilyen idióta dolgok miatt mert hogy neki én állítólag jóval többet érek. Csak hogy ez most így rájött és eszébe se jutott hogy rosszul eshet nekem.

Szóval én megadtam neki a választási lehetőséget, ráadásul nem is először..és ő sokadjára engem választ.Ezért nem értem ezt a viselkedést, hogy mégse tud értékelni.

2010. nov. 22. 11:34
 22/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:32

Igen igazad van, csak próbálok rendes barátnőként viselkedni vele, bár még így is sokszor megkapom, hogy ne legyek féltékeny...bár igazából aki ismeri a kapcsolatunkat tudja hogy van alapja annak, hogy nem bízom meg benne:P (amúgy nem csalt meg, legalábbis én így tudom:D)

2010. nov. 22. 11:36
 23/39 anonim ***** válasza:

11:29 Így azért egy kicsit más a leányzó (te esetedben a pasi) fekvése. Amikor a korábbi választ írtam, még nem látszott, hogy 2 éve vagytok együtt, hogy ez egyedi eset volt stb.

Ha egyedi eset, meg lehet értelmesen felnőtt módjára beszélni, és túl kell lépni rajta. Természetesen ez nem zárja ki, hogy az van a háttérben, amire már többen utaltunk. Fiatalok vagytok még nagyon képlékeny személyiséggel, rengeteget fogtok változni. Ha valóban fontos ez a kapcsolat, azért még keményen meg kell dolgoznotok, hiába tart már két éve.

Nagyon erősen javaslom, hogy menj el a legközelebbi Alexandrába, és ott vedd meg az "A férfiak a marsról, a nők a vénuszról jöttek" című könyvet, és persze olvasdis el. Az már egy kicsit nehezebb feladat lesz, hofgy a párod is olvassa el, de kérdés, hogy ő is a hosszú távú kapcsolatban gondolkodik-e. A kép lehet nagyon csalóka. Elég sokan nem mondják ki, hogy gond van a kapcsolattal, egészen addig, míg a szakításról nem döntenek.

2010. nov. 22. 11:43
 24/39 anonim ***** válasza:

"igazatok van, és nem is bízom már benne, korábbi dolgai miatt.(ezt ő is nagyon jól tudja)"

Bocs engem ez fogott meg...a fentieket leírva, átgondolva stb. Még mindig azt gondolod, hogy itt van az idő az eljegyzésre?

Én ismerek olyan embereket akik húsz évesen érettek az eljegyzésre, mert olyan szinten van a kapcsolatuk.

DE: Nálatok mire kell az eljegyzés? Hogy tudd, hogy ez is megvolt? Nem bántásból kérdem, de nagy veszélyek leselkednek rád még ebben a kapcsolatban.

Ha mindenképpen ezzel a sráccal akarsz maradni akkor adj neki 1-2 év próbaidőt (bár az a kapcsolat ahol ilyemire van szükség...hááát...nem tudom lesz-e jobb) és ha 21-22 évesen is még melletted áll, őszinte veled akkor legyen eljegyzés, addig nem sok értelmét látom.

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, korábban megtettem, csak szemembe ötlött ez a dolog...

2010. nov. 22. 11:55
 25/39 A kérdező kommentje:

Megvannak a gyűrűink már, de tegnap megmondtam neki, hogy ne merje az ujjamra húzni...

Mondtam, hogy majd akkor, ha azt látom és érzem hogy megint rendesen viselkedik velem, és képes nemet mondani az idióta haverjainak...hozzátenném hogy azért idióták mert a füvezéstől kezdve minden sz@rba belevitték régen, én erről szoktattam le. Szóval még mielőtt bárki azt hinné hogy el akarom tiltani a haverjaitól nem így van. Mellesleg soha köszönni se tudtak nekem, úgyhogy gondolhatjátok mekkora értelmiségi csoportról van szó:)

2010. nov. 22. 12:00
 26/39 anonim ***** válasza:
Amúgy tegnap megkérdeztem tőle mit szeretne és választhatott. Rég szar ha válsztani kell,akkor van ciki ha csak kényelemből választott téged amig nem jön egy jobb,addig meg te is megteszed,bnőmmel ezt játszotta a pasija eljegyzés is volt utána meg ment a kukába,mert jött egy harmadik,persze bnőm mellett folyton csajozott kereste az útódját,kissé megzuhant,de azóta talált magának párt szerencsére...Amúgy ha a pasit megkötöd elszakitod a barátaitol,nem bulizhat,nem lehet egyedül néha ha megfullasztod magaddal letépi a láncait,és megszökik,vagy elkezd csalni,ahzudozni,és csak kényelemből marad veled,ha viszont együtt buliztok,ha adsz neki teret,levegőt,veled marad...
2010. nov. 22. 12:07
 27/39 anonim ***** válasza:
úgyhogy gondolhatjátok mekkora értelmiségi csoportról van szó:) lenézed a barátiat,de sajnos igy őt is,nem lezs itt eljegyzés se az tuti...Lehet ő már rég azt keresi a bulikon,hogy kire cserélhet le téged.A gyűrűt nemerje felhúzni után hogy reagált,mert ha simán belement hogy hát majd máskor ráér,vmi hasonló akkor baj van,nem is kicsi...Lehet épp az a cél,hogy te mondd ki hogy vége...
2010. nov. 22. 12:11
 28/39 A kérdező kommentje:

úgyhogy gondolhatjátok mekkora értelmiségi csoportról van szó:) lenézed a barátiat,de sajnos igy őt is,nem lezs itt eljegyzés se az tuti...Lehet ő már rég azt keresi a bulikon,hogy kire cserélhet le téged.A gyűrűt nemerje felhúzni után hogy reagált,mert ha simán belement hogy hát majd máskor ráér,vmi hasonló akkor baj van,nem is kicsi...Lehet épp az a cél,hogy te mondd ki hogy vége...

Lenézem, miért ne nézhetném le őket, ha ők is lenéznek engem? És nem a barátai hanem ilyen összefutunk ha találkozunk haverok. A páromat meg soha nem nézném le, ezt a két dolgot te hogy hoztad össze?

A gyűrűt ne merje az ujjamra felhúzni után, úgy reagált hogy sírt és mondta, hogy igenis be fogja bizonyítani hogy bízhatok benne, és el fog jegyezni.

Még az elején próbáltam vele párszor szakítani, de egyszerüen nem ment, már akkor is nagyon szerettem...és konkrétan mint egy őrült úgy viselkedett, hivogatott állandóan sírva, hogy ne rakjam ki meg hogy nem tudom megvárni hogy megváltozzon pedig ő akar.. persze hogy nem tudtam szakítani vele, én is majd meghaltam annyira szerettem. Szóval valamiért úgy érzem nem az a célja, hogy én mondjam ki hogy vége...amúgy állandóan jár hozzám, egy héten 4-5ször együtt alszunk szóval szerintem ő is szeret velem lenni.

2010. nov. 22. 12:21
 29/39 anonim ***** válasza:
Szia,ne haragudj,de teljesen más véleményen vagyok,mint itt a válaszadók többsége.Azt gondolom,hogy egy húsz éves fiú nyugodtan elmehet egyszer-egyszer a barátaival szórakozni,főleg,ha ez esetleg egy véletlen így alakult történet.De ha nem is az,akkor azzal van baj,hogy ez a fiú nem is meri elmondani neked,bocs,de mi az,hogy engedélyt kell kérnie tőled?Az rendben van,hogy szól,de engedélyt nem kell kérnie (tudom,ezt konkrétan nem mondtad,de az írásaid alapján szinte ez érződik).meg mi az,hogy fel ne merje húzni a gyűrűt az újjadra?Hát ahogy te viselkedsz egyáltalán nem vall felnőtt gondolkodásra.Házas,két gyermekes anyuka vagyok,maximálisan megbízom a páromban és minden évben kétszer elmegy a haverjaival a balatoni nyaralónkban egy hétvégére,mint ahogy én is el szoktam menni a barátnőimmel szórakozni.Ilyenkor igaz nem discoba megyünk,de jól érezzük magunkat a barátainkkal.És természetesen az év döntő részében közösen kapcsolódunk ki.Nem látok ebben semmi rosszat.Tudtommal nem csalt még meg soha,de az biztos,hogy én őt nem (pedig az elméleted alapján ez feltételezhető).Bármikor fordulhat hozzám bizalommal és bármikor elmehet oda ahova akar,hozzáteszem nem akar nélkülünk sehova menni,mert ez az évi két hétvége bőven kielégíti őt.Majd meglátod,hogy az évek múlásával változik a gondolkodásod.Szerintem a túlzott szigor,a másik személyiségének elnyomása és a bizalomhiány nem jó egy kapcsolatban.Egyébként meg az ember megérzi,ha másik nő van a dologban és te biztos vagy abban,hogy nálatok nincs.Akkor meg ne hisztizz feleslegesen,mond meg neki,hogy rosszul esett,hogy nem szólt,de ezzel zárd le a dolgot.Meglátod többet nem csinál ilyet,de ha ekkora patáriát csapsz,akkor pláne nem fog elmondani semmit.
2010. nov. 22. 12:32
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vagy ezen kiakadva. Úgy alakult, hogy nem csak szalagavató lett belőle, hanem buli is. Na és? Nem hiszem, hogy fel kellett volna hívnia a haverjai előtt, és meg kellett volna kérdeznie, hogy elmehet-e. Nem vagy az anyja, és ő nem a kutyád. Az, ha megbeszéltétek, hogy a szalagavató után találkoztok, és nem így történt más tészta, mert ha az ember mond valamit, akkor legyen úgy, ne csináljon segget a szájából, de ha amúgy sem volt betervezve, hogy együtt töltitek azt az estét, akkor teljesen feleslegesen, és jogtalanul hisztizel.
2010. nov. 22. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!