Ezt hogy reagálnátok le? Nekem nagyon rosszul esett és nem tudtam visszafogni magam.
A párom elment múlthéten egy szalagavatóra, persze ezzel még nincs is semmi gond, nem vagyunk összekötve, meg én nem is voltam túl jól, úgyhogy nem tudtam volna menni. Szóval elment erre a szalagavatóra, csak azt elfelejtette közölni, hogy utánna bulizni is elmegy a haverjaival. (volt iskolájából ballagtak a végzős osztályok).
Nekem ez nagyon rosszul esett, a kapcsolatunk elején csinálta mindig ezt, hogy eljátszotta hogy azt akarja menjek vele, aztán mikor mondtam hogy nem tudok, hát mindegy majd máskor..Elég sok volt barátnője is ott volt elvileg és nekem ez nagyon rosszul esik, hogy 2 év után ennyit nem érdemlek meg, hogy legalább szóljon.
Mellesleg a haverjai eléggé olyanok, hogy beleviszik minden "jóba"...
Elsősorban fiúk véleményét várnám, hátha ők tudják miért viselkednek így azzal aki szereti őket, de lányok is nyugodtan megírhatják a tapasztalataikat.
20 évesek vagyunk.
Nem igazán értem, hogy miért az a megbecsülés jele, ha nem megy el a szalagavató után a haverjaival bulizni. Még komoly kapcsolatban sem várom el a másiktól, hogy minden pillanatáról beszámoljon.
Ha neked nem elég megnyugtató az, hogy rákérdezel másnap, hogy és milyen volt a buli, elmondja, és hogy nem csajozott, akkor a kapcsolatnak nem sok értelme van. Persze, most könyörög, hogy bocsáss meg (bár nem tudom hogy mit kéne megbocsátani) de egy idő után elege lesz ebből.
Igen, lehet hogy jogosan gondolod hogy ott mit tudni mit csinál, de nem kötheted a szoknyádhoz. És ha majd dolgozni fog? céges bulik ilyesmi? akkor mit csinálsz? Komolyan, ha nem érzed úgy hogy hűséges hozzád, akkor nem sok értelme van. viszont ha ezt elhiszed, akkor meg mire fel van ez a patália?
Amikor én 20 éves voltam konkrétan ilyen gondom nem volt. Volt olyan barátom, aki elment nélkülem bulizni, alkalmanként, de éreztem hogy eléggé szeret ahhoz hogy ne legyen gond. Volt olyan is akin nem éreztem, de bulizni ugyan nem járt, viszont valóban nem is szeretett igazán.
31/N
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:03
Úristen, ez kicsit durva azért...
Jó mondjuk engem nem tudna ennyire megvezetni mert ismerem már, és tudom ha megcsalt volna nem bírná magába tartani.
Amúgy mondom, tudom hogy imád, odáig van értem, egy barátnőjét sem szerette ennyire mint engem, és ezt ő is, az anyja és az apja is elmondták már párszor.
Csak egyszerüen ezt a helyzetet nem értem, hogy a fiúkra mi jön rá ilyenkor? Mindamellett hogy imádnak minket, miért nem tudnak tisztelettel viselkedni velünk, értem ez alatt most jelen pillanatban ezt a helyzetet...Nem értem és erre akarok valahogy választ kapni. És még egyszer elmondom nem hűtlen, soha nem csalna meg, csak ez az egy furcsa benne hogy ennyi idő után most rájött ez a dolog.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:03 vagyok...
Hát náluk sem volt előjele..Mindig mindenhova vitte magával,napjába ezerszer elmondta neki h mennyire jó hogy van neki,stb...
Minta kapcsolatnak tűnt...De komolyan...
Persze mégegyszer irom,ez nem biztos h nálatok is igy van..(REMÉLEM NEM)..
Az meg hogy elment bulizni a párod,lehet hirtelen ötlet volt...
Bár nem ártott volna felhivnia hogy mire készül...
"Elég sok volt barátnője is ott"
"20 évesek vagyunk"
Nem fogsz szeretni azért, amit írok. A helyedben összevetném a fenti két gondolatot. Az elsőben nem az az érdekes, hogy ott voltak azok a lányok, hanem hogy 20 éves korára már a volt barátnőit így kell számolni. Feltehetően szereti a lányokat, a lányok szeretik őt, viszonylag könnyen talál magának új kapcsolatot, ezért nincs benne túl erős félelem amiatt, hogy elveszítheti az aktuálisat. Ezenkívül szeret bulizni, szereti a szabadságot, utálja, ha ellenőrzik stb., és ezek mind normális dolgok.
Az igényed, hogy egy kapcsolatban az egyik fél legalább szól a másiknak, ha elmegy bulizni, teljesen jogos. Ha neki ez nem természetes, az két dolgot jelenthet.
Az egyik, hogy le akar építeni téged. Nem szeretné megkötni magát. Még élni szeretne. OK, hogy ezt te hagyod, de azért van egy-két dolog, ami barátnővel nem megy olyan simán.
A másik, hogy nincs is mit leépíteni. Nem lépett át a kapcsolatotok az úgynevezett bizonytalansági fázisból a kizárólagossági fázisba. Lehet, hogy nagyon akartad, és volt olyan pillanat, amikor úgy éreztétek, hogy már átlépett, sőt megpróbáltátok a szerepeket is eljátszani, de csak becsaptátok magatokat.
Hogy mit tehetnél? Pontosan tudod, hogy mi történik azzal, ha valamit nagyon szorítani próbálsz a markodba. Fogadd el a helyzetet, és lépj te is vissza néhány lépést. Ha igazán fontos vagy neki, hagyd hogy újra meghódítson. Ha nem vagy az, még mindig jobb most megtudni, mint pár hónap vagy pár év múlva.
kedves utolsó!
Hát igen, nem ártott volna, főleg miután ő mondogatta előtte lévő nap hogy afterpartyra biztos nem megy, mert nélkülem nem érezné jól magát...
Sajnálom a hugodat, tényleg el nem tudom képzelni mit éreznék ha az én párom is ezt csinálná velem.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:22
Érdekes megközelítés amit írtál és elgondolkoztam rajta.
Viszont akkor azt el kell mondanom, hogy a páromnak sajnos szinte semmi önbizalma nincs, nem tudom miért, de én sokszor mondogatom neki hogy nagyon helyes és imádom ahogy kinéz, ő mégsem hiszi el. Régen eléggé oda voltak érte a lányok (talán 8 barátnője volt előttem, ha jól emlékszem) de mióta mi együtt vagyunk csak 1-2 próbálkozott be azokat is leintette, mert azt mondta neki más nem kell csak én.
így nem tudok egyetérteni azzal, hogy imádja a lányokat meg imád bulizni. Megutálta a bulizást, elege lett abból hogy részegen fetreng mindenki egy kiadósabb buli után,elunta hogy erről szól az élete a tizenéveseknek. Mólthéten a buliba is állítólag csak 1 sört ivott...de hát innentől kezdve ki tudja.
Én szeretnék benne bízni de ez nem megy így ha folyton eljátsza a bizalmam...így is eléggé nehezen bízom meg emberekben, mert valamiért mindig én estem pofára.
Megint a "hugicás" vagyok..
Hát eléggé maga alatt van,mert babát terveztek már,stb.
Neked azt tanácsolnám(ahogy a szavaidból kivettem,nagyon megbizol a párodban,ami persze nem rossz dolog.)
Ne tedd rá a fejed hogy nem csalt/csalna meg..Nem csak a mostani pasidra,hanem senkire..
Mert nem látsz bele..
És hát jobb félni mint megijedni
Persze nem azt mondom,hogy ne legyen bizalom,de kell az a bizonyos féltékenység....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!