Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg vagy elégedve az életeddel...

Meg vagy elégedve az életeddel? Sikerült az álmaidat valóra váltani? Az vagy aki lenni szerettél volna?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem.Sz@r(bocs) az egész úgy ahogy van.
2010. nov. 21. 21:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az lettem, ami most vagyok, de vannak súlyos anyagi gondjaink. Tehát nem maradéktalanúl boldog az életem.
2010. nov. 21. 21:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sikerült elfogadnom, hogy az élet nem tökéletes és problémák mindig lesznek. Ezeket meg kell oldani és kész... megoldás mindig van. És sz.r csak akkor lesz, ha én sz.rul élem meg, ha nem sz.rul, akkor nem lesz az. Tapasztalat.
2010. nov. 21. 21:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Részben valóra váltak az álmaim. Boldog vagyok, de nem az álmaim valóra válása miatt. Van 3 csodaszép gyermekem, egy nagyon jó férjem, saját házunk, igaz nem a legjobb helyen, és nem is szép, de a sajátunk. Vannak anyagi gondjaink, de ez a mai világban szerintem nem meglepő.

DE: Egészségesek vagyunk, szeretjük egymást, nem nélkülözünk, a gyermekeinknek a lehetőségeinkhez képest mindent megadunk, ők kiegyensúlyozottak, vidámak, és nekem ez jelenti a boldogságot. Meg vagyok elégedve az életemmel annak ellenére, hogy nem az lettem, ami szerettem volna lenni, mert az élet mást akart, mint én. :)

2010. nov. 21. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. nov. 21. 22:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi korom óta van egy nagy álmom, ezt még nem sikerült valóra váltani. Jelenleg nem is azzal foglalkozom, hanem egy kisebb kitérőt teszek, de reményeim szerint két éven belül már azon fogok dolgozni, hogy valóra váltsam az álmom.

Elégedett vagyok. Oké, nem értem el még mindent, amit szeretnék, de van még időm és tudom, hogy ha mindent megteszek érte, el is fogom érni :)

2010. nov. 21. 22:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem, mindhárom kérdésre.
2010. nov. 22. 00:03
 8/19 KÁELEF ***** válasza:
Soha nem voltak illúzióim az életemmel kapcsolatban.
2010. nov. 22. 05:34
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nem és a harmadik kérdésre is a válaszom nem.

Kész csalódás minden, pedig én mindent megtettem azért, hogy elérjem a vágyaimat. Most megpróbálok alkalmazkodni ahhoz az élethez, ami nekem adatott. Nehéz volt feldolgozni, hogy nekem csak ennyi jutott, többet néztem ki magamból, de próbálkozom.

2010. nov. 22. 12:51
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem már rég nincsenek álmaim, csak napról-napra igyekszem túlélni az életet (42 éves vagyok).
2010. nov. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!