Nehéz megtalálni a megfelelo házastársat? Mennyi ido után lehet "megunni" a ferjed/feleséged?
Hidd el nem mondanám,ha nem ismerném a helyzeteket.
Nem mondom,tényleg van, amikor valami nem látszik, de annyira nem siralmas a helyzet, ahogyan ti gondoljátok. Csak sajnos akármennyire is lepontoztak igaz, amit írtam, mindenki megházasodik az első emberrel, akiről úgy gondolja szereti, aztán válik el, mert nem ő az igazi. Szerintem házasság előtt kellene erről megbizonyosodni, nem pedig utána. Valóban van olyan helyzet, ahol a válás a megoldás, de kb. 10-szer kevesebb válás lenne, ha előre gondolkoznának az emberek. Ez esetben rossz párkapcsolatokról beszélnénk, nem rossz házasságokról.
ma 15:43
Van valami igazság abban amit írtál..De sokszor ez sem jó megoldás.
Én például 5 év együttélés után mentem férjhez.Mégis 8 év házasság után elváltunk..Majd újra friss hajadonként ép hogy megismerkedtem a párommal akivel 1 hét együtt járás után rohantunk az önkormányzati irodába időpontot kérni esküvőre. Szinte szuper gyorsasággal megesküdtünk(2 tanús esküvő) mert úgy éreztük ezt kell tennünk..Ennek már 12 éve,és ma is ha jön haza a munkából vagy ha felhív,hogy készüljek mert megyünk vacsorázni,úgy érzem magam mint egy tini akit most hívnak először randira..Nincs olyan nap,hogy ne ölelne át,vagy ne puszilgatna,udvarolna..
Én szerinte minden embernek megvan a "másik fele" csak lehet,hogy hagyja elmenni maga mellett,vagy éppenséggel sose találja meg..Ezért is mondják,írják (költők,írok évszázadok óta) hogy a boldogságot nehéz megtalálni,de ha megtaláltad két kézzel kapaszkodni kell belé,mert ritka kincs..
15:52
Ne hagyd figyelmen kívül a közben eltelt időt (éveket), ami alatt rengeteg tapasztalatot szereztél arra nézve is, hogy ki a számodra igazán vonzó férfi, akivel kapcsolatba kerülve, rövid idő után képes vagy összejönni, és ez jó döntésnek bizonyul:)
16:04:D:D:D
Hány éves vagy? Remélem, legalább 50, akkor elfelejtem:)
: ma 15:58-nak
15.52-es vagyok..
21 évesen mentem férjhez először. 29 évesen váltam el,és 29 évesen újra férjhez is mentem...Tapasztalatom nem sok volt,de lehet,hogy igazad van abban,hogy idővel mások,más szempontok lesznek fontosabbak..
De annyit még hozzá tennék,hogyha két ember szereti egymást akkor nem is unják meg egymást..
Szeretem a vanilia fagyit, de ha mindig azt adnak... Jó, tudom sántít a hasonlat, de bizony ha a másikat szeretem, egy idő után túlságosan is megszokottá, kiismertté válhat. És akkor rajtunk múlik, mit teszünk. Keresünk más, friss kapcsolatot, vagy felrázzuk, frissítjük a régit.
De bizony fenyeget a megunás, ha nem vagyunk résen, hiszen ez az érzés nem zárja ki, hogy ugyanakkor szeretjük is a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!