Hogyan tartanál vissza egy fiatal lányt, hogy ne legyen egy 50 éves nős vénember szeretője?
Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó, még nincs köztük semmi de nagyon környékezi. Gazdag a pasi, több szeretője is volt úgy tudom, ja és most nős. Féltem a barátnőmet, hogy el.urvul. Az a férfi telebeszélte az agyát és mindent megígért neki. Hogyan lehetne leszerelni, egyfolytában mászik a barátnőmre, nem hagyja békén. Lehet segíteni ezen? úgy féltem ŐT, az a pasi üldözi. Mi lányok 20 évesek vagyunk. Nem akarom hogy kihasználja, átverje. Még nem történt köztük semmi a távolság miatt. Nagyon érzékeny alkatú lány, jó családból való.2010. nov. 16. 20:30
11/13 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, de a férfiak nevében megjegyezném, hogy egy 50 éves férfi se nem vénember vagy vén f@sz, se nem öregember.. Ne degradáljuk le a középkorú férfiakat.
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg egy 20 éves lánynak, igenis vénember. Annak kell csak akinek apa komplexusa van. Senki se írta, hogy egy 40-50 éves nő is vén f@sznak gondolná. Minden relatív. Amúgy meg nem tudsz mit csinálni. Felnőtt ember, maga irányítja az életét. Úgy rontja el, ahogy akarja.
13/13 anonim válasza:
Relatív. A lányhoz képest öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!