Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vettetek magatokon...

Hogyan vettetek magatokon erőt, mikor már végleg elegetek lett és nem tudtatok tovább tűrni?

Figyelt kérdés
Nem bírom már tovább tolerálni a párom dolgait.. Annyi ígéretet kaptam már, amit meg sem tudnék számolni, a csillagokat képes volt leígérni az égről, és sosem változott meg semmi. Eddig mégsem tudtam magam rávenni arra, hogy véget vessek a kapcsolatnak, de most már az idegeim abszolút nem bírják. Akik voltak ilyen helyzetben, hogy szánták el végleg magukat a döntésre?
2010. nov. 14. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerestem magamnak egy szeretőt, és ő erőt adott a szakításhoz. Egyébként nagyon jó barátok voltunk, de volt már barátnője. Nekem viszont jól esett vele lefeküdni:)
2010. nov. 14. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Erőt valahogy úgy vettem hogy betelt a pohár teljesen elegem lett kitettem.:(
2010. nov. 14. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Írnál vmit a viselt dolgairól?
2010. nov. 14. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindent ígér. Tudom, hogy emiatt én is hibás vagyok, hogy elviseltem, de volt, hogy megütött (sajnos nem egyszer), természetesen megígérte, hogy többet nem fordul elő, de mégis.. Megbeszéljük, hogy keressük egymást ha éppen nem együtt vagyunk, erre furcsa módon kikapcsol a telefonja akár egy teljes napra is. Az ígéret neki csak egy szó, aminek nincs tartalma. Ha pedig megkérdezem, miért nem érdekli, hogy a szavai nem érnek semmit, csak úgy tesz, mintha semmi komoly nem is történt volna, mintha megszegni egy ígéretet nem lenne nagy dolog és elintézi annyival, hogy "szeretlek". Aztán természetesen mikor hasonló helyzetbe kerülünk, mindig!! minden ugyanúgy történik..Már nem bírom, nagyon nagyon belefáradtam
2010. nov. 14. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Húzd csak nyugodtan a saját idődet, ameddig csak akarod, tűrj és adj mindig és mindig még egy és még egy esélyt...
2010. nov. 14. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megütött és te megígérted neki, hogy ha még egyszer előfordul akkor elhagyod, aztán előfordult és te nem hagytad el, akkor a te szavad ugyanúgy nem ér semmit, mint az övé.
2010. nov. 14. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is bapasiztam, és ő adott erőt. De jobb ezt nem megvárni. Engem nem ütött meg a volt férjem, de ha ezt tette volna, onnantól kezdve nincs haladék. Gyenge vagy és gyáva, és ezt nagyon jól tudja a pasid és ki is használja. Ha ennyire tudod, hogy ez nem jó neked, akkor MOST állj fel, és menj ki ebből a kapcsolatból. Itt az idő.
2010. nov. 15. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!