Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókkal szerelmessé válhat az ember? Ha igen ti miből vettétek észre magatokon?
Mit szeretnél érezni, ami szerinted a szerelem??
Mi az, amivel bajod van, ami hiányzik?
Ennek ez a módja elárulom.
Én volt hogy szexel kezdtem nem csókkal, tartott is vagy 2 hétig. Semmibe nem vettem onnan hogy megvolt.
A férfiak nagy része már csak ilyen.
Azért akar mindenki BMW x6 -ot mert az nehezen elérhető, a könnyű prédát senki sem szereti, (trabant)
Még húzzad egy darabig, ezzel megalapozod hogy bizzon benned, tudja hogy neked sok idő kell mire lefekszel vkivel, ergo mással sem fogsz egyhamar lefeküdni mellette.
Ja és amit csókkal inditottam már / még csaktart 33 hónapja...
24F
sztem ez változó.
nekem volt már, h első találkozáskor megcsókolt egy srác, és utána hiába nem jöttünk össze, bennem mély nyomot hagyott a csók is, és a srác is személyiségileg, és külsőleg is.
ellenben volt olyan is, h nem is csókolt meg, meg olyan is aki megcsókolt elején, és semmit nem éreztem, és nagyon nem kötődtem hozzá utána, akkor se ha volt csók, akkor se ha igen. uh sztem ez nem a csóktól függ csajok esetében.
azzal viszont egyet értek, h fiúknál sztem is a "nehezebben elérhető jobb" alapon, ha húzzátok a csókot, az jó is lehet... csak ne sokáig, mert akkor a végtelenségig nem vár még a legrendesebb srác sem, ha csak egy csókról van szó. sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!