Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd, hogy nem csalt meg?

Elhinnéd, hogy nem csalt meg?

Figyelt kérdés

Rákerestem a párom nick-nevére, és a google kidobott egy szextárskeresőt.

Szóltam neki, letagadta hogy ő lenne. Pár perc múlva már beismerte, hogy ő regisztrált, de nem tud belépni mert nem tudja a jelszavát. Pár perccel később meg törölte magát.

Lányokat/nőket keresett szexre. Utoljára október 4.-én lépett be, meg mikor törölte magát. Sajnos az oldal nem írta ki mikor regisztrált, ő meg nem mondja el.

Ezek után már nincs gusztusom lefeküdni vele, folyton arra gondolok, hogy megcsalt. Azt mondta, ő nem fog győzködni, inkább legyen vége.

Ma próbáltunk beszélgetni, végül engem hozott ki hibásnak, mert a közömbösségemmel eltaszítottam magamtól. A társkeresős dolog előtt nem volt gond a szexuális életünkkel, azóta viszont megszűnt, mint ahogy a kapcsolatunk is.

Én nem hittem el, hogy nem csalt meg. Ti elhittétek volna?

2010. nov. 12. 21:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van!
2010. nov. 12. 22:00
 22/35 anonim ***** válasza:
13%
Ha az én telefonom és regisztrációimat vizsgálgatnád, én is kidobnálak. Akár akad közte rám nézve kompromittáló, akár nem.
2010. nov. 12. 22:05
 23/35 A kérdező kommentje:

ma 22:05

Ha te is szextárskeresőn keresgélsz a párod mellett, csak gratulálni tudok.

Ami az internetre felkerül, azt MINDENKI látja.... :)

2010. nov. 12. 22:07
 24/35 anonim ***** válasza:
60%
De az vajon mit jelenthet ha nem is próbál megtartani téged hanem azt mondja hogy ő nem fog győzködni, akkor hagyjátok az egészet? Kiállna melletted HA szeretne. De tudod, azok a pasik, akik megcsalnak valakit azok győzködnek a feleségükért. Megharagudott rád, de ha így reagál akkor szeret. Ez a kíváncsiság benne van mindenkinek, idegesítő, de normális dolog. Fel a fejjel, nem lesz semmi baj ;) Kitartást!
2010. nov. 12. 22:08
 25/35 A kérdező kommentje:

Ő mondta, hogyha nem bízok benne, akkor legyen vége.

Ezek után nem tudok megbízni benne.

2010. nov. 12. 22:10
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

22:05 vagyok

Én nem keresgélek, és nincs is semmi kompromittáló rólam a neten, mert rendszeresen ellenőrzöm :)

De a bizalmatlanság egy jó kapcsolatot is meg tud ölni. Én nem azt mondom, hogy jelen esetben nincs igazad. Jó eséllyel sajnos igazad van.

2010. nov. 12. 22:15
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem azért csináltam az egészet, mert nem bíztam benne. Poénnak szántam az egészet. Csak sz.rul sült el. :(
2010. nov. 12. 22:18
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom azért írtad be a nick-nevét mert már eleve gyanakodtál. Nyilvánvaló, hogy hazudott. Mért sajnálod, hogy egy ilyen kapcsolatnak vége lett?
2010. nov. 12. 22:25
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem gyanakodtam.
2010. nov. 12. 22:26
 30/35 anonim ***** válasza:
80%

Egyértelmű, hogy megcsalt, ha nem így lenne, akkor nem ezt mondta volna, hogy "Azt mondta, ő nem fog győzködni, inkább legyen vége. " És akkor intézi így a férfi/nő, hogy a másik legyen a hibás, amikor ő maga a hibás. Ez annyira egyértelmű, szerintem hagyd elmenni, nem írtad hogy lenne gyereketek. Megértem, hogy undorodsz tőle, én is így lennék.

Majd találsz magadnak jobbat, olyat aki megérdemel téged.

18/L

2010. nov. 12. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!