Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha rányitnál a...

Mit tennél, ha rányitnál a fiadra, hogy szeretkezik a barátnőjével?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Ne haragudj akkor sem fogok b*zizni mert egy igencsak buta kifejezés! És ez a gondolatmenet is!

Kedves kérdező a 12 éves példát én arra hoztam fel hogy ha ők csinálhatják a buszmegállóban azt..., akkor a melegek is mehetnek az utcán kézen fogva:)

2010. nov. 13. 19:11
 42/52 anonim ***** válasza:
Úristen! Hát neked komolyan értelmezési problémáid vannak.:D:DD: Komolyan nevetek!
2010. nov. 13. 19:13
 43/52 anonim ***** válasza:
Édes szívem muszáj vitatkoznod mindenáron? Lekattansz végre?:) Úgy érzékelem hogy te nem érted hogy én mit írok:)
2010. nov. 13. 19:25
 44/52 anonim ***** válasza:

hát de akkor milyen szót használjak ? nekem meleg a fiam, de ezért még sosem szóltak le engem ... (mármint a szóért sem), mi lenne az ideális számodra? térjünk vissza a buz.záshoz? vagy akkor ajánlom a homárt, az se rossz.

Na de viccen kívül, komolyan neked valami bajod van hallod-e, tudod nem csak a liberálisok próbálgatják így meg yúgy beállítani, hanem 1973 óta ez hivatalosan sem betegség, hanem a heterosexualitással egyenértékű szexuális orientáció. ennyi. ezt azért neked is sikerül felfogni? már kétségeim vannak ....

2010. nov. 13. 20:28
 45/52 anonim ***** válasza:
egyébként kerestél már egy jó srácot magadnak ? nem olyan nehéz manapság ...
2010. nov. 13. 20:29
 46/52 anonim ***** válasza:
Erről beszélek! Engem még sosem próbáltak oltogatni azért mert kulturáltan fejeztem ki a dolgokat! És csak úgy mellesleg engem még egy meleg ismerősöm sem szólított fel olyasmire hogy ilyen primitíven beszéljek erről!:D
2010. nov. 13. 20:37
 47/52 anonim ***** válasza:
Először is, még te mondod, hogy álljak le a kötekedéssel, mikor te kötsz belém. Másodszor, még mindig nem fogtad fel azt az 'inkább' szócskát. Tehát kinek vannak problémái?
2010. nov. 13. 20:51
 48/52 anonim ***** válasza:
Én kötöttem beléd azért mert azt mondtam hogy nem fogok b*zizni?:D Tehát ezzel most teljes mértékben azt bizonygatod hogy nem tudod megkülönböztetni a véleményt a kötekedéstől! Arról az "inkább" szócskádról meg annyit hogy annyira nem izgat hogy neked mit mondtak és ki mondta én akkor sem fogom ezzel a jelzővel illetni a barátaimat csak azért mert a saját nemükhöz vonzódnak! Ha te ettől nyugodtabb vagy akkor hívd csak őket így, engem nem izgat ezen viszont olyan felesleges itt veszekedned;)
2010. nov. 13. 21:02
 49/52 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szülőnek alapból nem az jár a fejében, hogy "Basszus, mi van, ha a fiam buza?!", de miután rányit a kedves gyermekére büszkén dagad a melle és minden kétsége szertefoszlik, szóval elég fura ez az elképzelésed.
2010. nov. 16. 12:12
 50/52 anonim ***** válasza:

12:12

oké, rányit, na de ha fiúval csinálja, és úgy nyit rá?

akkor nem fog dagadni a melle?

ayy bonyolult egy ügy ez ....

2010. nov. 16. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!