Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha rányitnál a...

Mit tennél, ha rányitnál a fiadra, hogy szeretkezik a barátnőjével?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
visszacsuknám az ajtót.
2010. nov. 12. 21:00
 22/52 anonim ***** válasza:
beszállnék
2010. nov. 12. 22:24
 23/52 anonim ***** válasza:
50%

kérdező, a téméhoz való vuszionyulásod alapján én úgy gondolom h neked komoly feldolgozatlan problémáid vannak a melgséggel ...

tán nem valami elfojtott vágy lappang ott a háttérben? az olyanok szoktak így írni ...

az előtte szóló heteró fiúnak viszont gratula, szerencsére azért javul sztem ez az egész hozzáállás, de még mindig nagy az isten állatkertje

mindenestre én is tök meglepetten tapasztalom szinte, hogy a meleg fiam legtöbb haverja heteró, és abszolút jóban vannak, semmi gondjuk nincs egymással, sőt közös programok vannak, ki a bnőjét, ki a barátját viszi, és én ezért nagyon csípem őket ... hátha hozzánk is betör a világosság egyszer (na mondjuk már ideje is lenne)

2010. nov. 12. 22:29
 24/52 anonim ***** válasza:
Előző, neked komolyan van gyereked? Az írásod körülbelül mint egy 13 évesé.
2010. nov. 12. 22:36
 25/52 anonim ***** válasza:
na tessék ... szembemegyek a megszokott korlátolt gondolkdással, aztán máris megkapom, hogy 13 éves vagyok, de inkább ezt ne feszegessük, mert félek, nem én maradnék alul
2010. nov. 12. 22:41
 26/52 anonim ***** válasza:
Bocsit kérnék,sütnék nekik valami finomat és soha többet kopogás nélkül nem nyitogatni
2010. nov. 13. 02:11
 27/52 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Te azt mondod ne hívjuk melegnek a homoszexuálisokat viszont te b*zi-zol? Az értelmes kifejezés?:)

És mi az hogy ne hozza nyilvánosságra? A 12 éves kisgyerekek egymás pofájában vannak a buszmegállóba meg ott intézik a szexuális ügyeiket de a melegek nem sétálhatnak pl. kézen fogva és hasonlók? Talán nekik el kéne bújni a nyilvánosság elől és titkolózni? Ugye így már más csak kicsit gondolj bele!

Jó abban egyetértek hogy ne vonuljanak fel, de nem kell általánosítani hiszen nem minden meleg teszi ezt!

2010. nov. 13. 10:22
 28/52 anonim ***** válasza:
Inkább b*zinak hívják, mint melegnek. Ezt egy b*zi ismerősöm mondta. Az a meleg, akiről lesül, hogy nem teljesen egyenes. A b*zik tudnak úgy élni, hogy nem vágnak fel a 'melegséggel', nem járnak felvonulásra, nem vesznek fel rózsaszín pólót.
2010. nov. 13. 11:15
 29/52 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ez a b*zizás eléggé primitív kifejezés! Na és ez a megkülönböztetés is! Nem tudom ki mondta ezt neked de eléggé átvert mert van egy két meleg ismerősöm egyikük sem veszi túl jó néven ha ilyen primitíven beszélsz róluk;)

És ne mond már hogy neked az már homoszexuális aki rózsaszín pólót hord-.- Van különbség ha azért használod ezt a jelzőt mert ostoba vagy és másképp nem tudsz oltani vagy valakinek ez a szexualitása;) Remélem érthető...

2010. nov. 13. 11:31
 30/52 anonim ***** válasza:

Hm eléggé érdekes téma alakult ki ebből a kérdésből,és néhány válaszolót és magát a kérdezőt nem értem. Gondoljatok már bele: mi az hogy hetero meg meleg? Egy tulajdonság,semmi több. Nem ez határoz meg egy embert! A nemi identitásunk csupán a lényünknek egy része. Teljesen természetes dolog. Van olyan lány aki a fiúkat szereti,van aki a lányokat és van olyan fiú aki a lányokat szereti és van olyan aki a fiúkat. Sőt van olyan aki mindkét nemet! Ez a 21.században már teljesen normálisnak kéne hogy legyen. A lényeg a szerelem! És a szerelem ugyanazt jelenti,mindegy hogy két fiú között vagy ellenkező neműek között zajlik. Gyönyörű dolog,mikor két ember szereti egymást,és boldogok egymással.

Nem gondolom hogy több jogunk van,nekünk heteroknak ahhoz hogy kimutassuk az érzéseinket! Ha én sétálhatok ,csókolózhatok az utcán a barátommal,akkor két fiú,sőt két lány is megteheti ezt! Attól hogy heterok vagyunk,nem vagyunk felsőbbrendűek,és nincs jogunk megtiltani bármit is a másik embernek! Mindenki egyenlő. Nem is értem hogy gondolhatják egyesek hogy nem így van és hogy fordulhat meg a fejükben egyáltalán hogy ők valamivel is értékesebbek!

Nekem is vannak meleg és biszexuális ismerőseim is,és egyáltalán nem különböznek tőlem! Ugyanolyan értékű emberek,mint én vagy mint te,ugyanúgy vannak jó és rossz tulajdonságaik,mint nekünk,ugyanúgy vannak hibáik és ugyanúgy vannak érzéseik!

És valóban nem szeretik túlzottan ha b*zizod őket!

Bátorkodtam közbeszólni,és természetesen akinek nem inge nem veszi magára,de úgy éreztem állást kell foglalnom,mert foglalkoztat a téma,és szeretném a változást! A társadalmunk megváltozását,az emberi gondolkodás megváltozását! Természetesen tudom hogy nem váltom meg a világot egy hozzászólással,de ha már egy ember is elolvassa amit írunk és egy kicsit belegondol,akkor már elértünk valamit!

És ne felejtsétek el hogy a homoszexualitás nem választás,a homofóbia viszont igen!

További szép napot mindenkinek!

18/L

2010. nov. 13. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!