Mit tennél, ha rányitnál a fiadra, hogy szeretkezik a barátnőjével?
Egyszeruen bezarod az ajtodat kulccsal, gondolom, hogy van zar az ajton.
Egyebkent ahany haz, annyi szokas!
En pl. nem szoktam berontani a gyermekeim szobajaba, hanem kopogok, s aztan varok, mig szolnak.
Lehet, hogy nem túl erkölcsös,de....
Mit szólnál ahhoz, ha a te fiad meleg lenne? Gondolom nem lennél rá büszke. Lehet nem "dobnád" el, de nem tetszene a dolog. Elvileg el kellene fogadnod, de gyakorlatilag...
kedves kérdező, tudod én nem csak elméletileg fogadom el a fiamat ...
Mi a gond azzal, hogy meleg? Elhiszed h ettől még egy tök normális, aranyos, értelmes srác, és neki is ugyan úgy meg van a barátja, akivel jól érzik egymást, sőt szeretik is egymást?
Miért vagy ennyire ellenséges 18 éves létedre? Én a mai fiatalok nagy részénél azért ennél jóval nagyobb nyitottságot tapasztalok szerencsére a témával kapcsolatban, hiszen ki az, aki ne találkozna egy-egy meleg osztálytárssal, évfolyamtárssal stb, és ez csakis a te intelligenciádon múlik, mennyire kezeled természetesen.
Szóval sztem, gondolkodj el ezen ....
Nekem semmi gondom a homoszexuálisakkal, csak ne hozza nyilvánosságra, ne produkálja magát és OK! 8pl. melegfesztiválok)
Meg ne hívjuk már melegnek. Ezt akkor kell mondani, ha az idő meleg, nem másnak a nemi identitására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!