Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha rányitnál a...

Mit tennél, ha rányitnál a fiadra, hogy szeretkezik a barátnőjével?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Bezárnám az ajtót és dagadnék a büszkeségtől.
2010. nov. 12. 19:47
 12/52 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kérdező ha így gondolkozol hogy a szülőknek örülni kéne mert a fiuk nem meleg akkor eléggé éretlen vagy! Szerinted normális szülő lenne az aki csak azért eldobná magától a gyerekért mert az a saját neméhez vonzódik? Drágaság ez nem így megy! Ha valaki melegnek születik akkor az, ez ellen nem tudnak mit tenni! Ez a mondatod igen csak szúrta a szemem!
2010. nov. 12. 19:50
 13/52 anonim ***** válasza:

Egyszeruen bezarod az ajtodat kulccsal, gondolom, hogy van zar az ajton.

Egyebkent ahany haz, annyi szokas!

En pl. nem szoktam berontani a gyermekeim szobajaba, hanem kopogok, s aztan varok, mig szolnak.

2010. nov. 12. 19:58
 14/52 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem túl erkölcsös,de....

Mit szólnál ahhoz, ha a te fiad meleg lenne? Gondolom nem lennél rá büszke. Lehet nem "dobnád" el, de nem tetszene a dolog. Elvileg el kellene fogadnod, de gyakorlatilag...

2010. nov. 12. 19:59
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Arra sem kell büszkének lenni, hogy valaki hetero.
2010. nov. 12. 20:05
 16/52 anonim ***** válasza:
hát nem lennék büszke,hogy ezt nem tudja megoldani akkor amikor otthon vagyok :D amúgy elég cikis lenne,ez mindenkinek a magánélete és nem szeretném látni se azt hogy fiúval se azt hogy lánnyal...
2010. nov. 12. 20:07
 17/52 anonim ***** válasza:
Szó nélkül kimennék, és úgy tennék, mintha nem történt volna semmi.
2010. nov. 12. 20:12
 18/52 anonim ***** válasza:
52%

kedves kérdező, tudod én nem csak elméletileg fogadom el a fiamat ...

Mi a gond azzal, hogy meleg? Elhiszed h ettől még egy tök normális, aranyos, értelmes srác, és neki is ugyan úgy meg van a barátja, akivel jól érzik egymást, sőt szeretik is egymást?

Miért vagy ennyire ellenséges 18 éves létedre? Én a mai fiatalok nagy részénél azért ennél jóval nagyobb nyitottságot tapasztalok szerencsére a témával kapcsolatban, hiszen ki az, aki ne találkozna egy-egy meleg osztálytárssal, évfolyamtárssal stb, és ez csakis a te intelligenciádon múlik, mennyire kezeled természetesen.

Szóval sztem, gondolkodj el ezen ....

2010. nov. 12. 20:12
 19/52 anonim ***** válasza:
51%
19:50-es vagyok! Én úgy gondolom attól hogy valaki hetero még ne érezze felsőbbrendűnek (hozzáteszem én is hetero vagyok) magát és ne ítélje el a melegeket! Az előítéletnek a mai világban nincs semmi helye szerintem teljesen természetesnek kéne lennie ha egy pasi egy másik pasival sétál kézen fogva és hasonlók!
2010. nov. 12. 20:13
 20/52 A kérdező kommentje:

Nekem semmi gondom a homoszexuálisakkal, csak ne hozza nyilvánosságra, ne produkálja magát és OK! 8pl. melegfesztiválok)

Meg ne hívjuk már melegnek. Ezt akkor kell mondani, ha az idő meleg, nem másnak a nemi identitására.

2010. nov. 12. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!