Mit tennél, ha rányitnál a fiadra, hogy szeretkezik a barátnőjével?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:27
31/52 A kérdező kommentje:
Az azonos neműek vonzódása egymás iránt soha nem lesz természetes, csak a liberális gondolkodásúak próbálják így beállítani!
2010. nov. 13. 12:21
32/52 anonim válasza:
Mi az, hogy természetes? Amikor megkérdezek valakit, hogy mi a baja a melegekkel, azt a választ kapom, hogy természetellenes. S, amikor megkérem magyarázza el miért, azt mondják; mert csak, mert a Isten úgy teremtette a világot, csak férfi és nő tud szaporodni.
Nos, ilyen szempontból, a szaporodás szempontjából a labdarúgás is természetellenes, vagy hogy egy kicsit közelítsek a testiséghez, az orális szex, vagy a maszturbálás sem szolgálja a természetes célt. A focit, és az előjátékot még sem ítéled el. A melegeket miért?
34/52 anonim válasza:
11:59-es vagyok! És miért nem természetes?:) Mert valaki kitalálta hogy csak az a természetes hogy egy nő és egy férfi. ÉS ha fordítva szoktuk volna meg? Akkor mi,heterok lennénk furák,kirekesztettek a társadalomból! Minden kor más. Volt idő mikor a homoszexualitás teljesen természetes volt. Most újra mindenki ellenük van! Pedig senkinek nem ártanak. Most mondd már meg ,neked pl miért fáj ha valaki meleg?
35/52 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre: nekünk apa egyszer ránknyitott. Takaró volt rajtunk szerencsére, megkérdezte mi legyen a kaja, mi megmondtuk, és kiment. Nem volt ebben semmi gáz :D
36/52 anonim válasza:
jó hát takaróval még elmegy, de azért ha ki van bilincselve a csajszi, és éppen pakolom, vagy térdel előttem, és dolgozik ezerrel, akkor azért gáz, ha ránk nyitnak
37/52 anonim válasza:
azt nézem h akedves kérdező már sokadszorra csak a homofóbiájának ad hangot ...
te figyusz, mi a bajod a melegekkel?
ha ennyire izgat, akkor meg keress egy srácot, aztán lenyugszol, figyeld meg !
38/52 A kérdező kommentje:
Én csak leírtam a véleményem, ne forgasd ki a szavamat! Azt is leírtam, hogy felőlem élhetik az életüket, csak ne vonulgassanak, nem az utcára való! Valaki felhozta itt a 12év körülieket. Jó, de azok még pulyák, egy felnőttnek lehetne annyi esze, hogy ne vonulgasson. Elfogadom azt, ha valakinek más a nemi identitása, de azt minek kell ünnepelni?
2010. nov. 13. 17:03
39/52 anonim válasza:
Kérlek szépen, a baráti körömben nem egy B*ZI van, és ők is rengeteg b*zival vannak kapcsolatban az ország minden tájáról. Megkérnek mindenkit, hogy ha már valaki szóvá teszi identitását, akkor azt valami normális szóval, ne "meleg", "homo", stb szóval.Értelmes vagy hogy fennakadsz a rózsaszín pólón, de mint láttad az egy körülírás lenne, hogy elképzeld "mikről" beszélek pl. Steiner Kristóf, na ő igazi MELEG). Viszont ha figyeltél volna, azt írtam, hogy már akkor INKÁBB(!!!!) a b*zi szót használják, mint hogy meleget.
40/52 A kérdező kommentje:
Na a másik jómadár... Ilyen hulladékokat nyomatnak a médiában. Még jó, hogy ritkán nézek TV-t!
2010. nov. 13. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!