Bűn az, ha megcsalom a férjem?
A csalás minden esetben erkölcstelen,akár a férj akár a feleség csalja meg a másikat. Igaz,hogy ezt a csalást a törvény nem bünteti. Akinek van erkölcsi érzéke,az nem tesz ilyent! Akkor sem,ha a másik megteszi! Nem mentség senki számára,hogy más is megteszi,ami erkölcstelen.
Az pedig,hogy jogod van kielégíteni a szexuális igényeidet,nem egészen igaz. Az embernek kellene lennie önuralmának is! Ha pl. hosszú,súlyos beteg lenne a férjed,akkor is megcsalnád? Ha annyira nem bírsz magaddal, akkor válj el,és utána akár minden este másik pasival elégítheted ki az igényeidet!
Vagy a válást más okból nem akarod? Netán anyagiakból?
Nem értem a válaszolókat.
Egy pasi sem filózik azon, ha megcsalja afeleségét...miért kellene egy nőnek?
Nőknek jogos a megcsalás, mert elhanyagolják. a pasik általában a jó házaságot szokták felrúgni.
Kérdező! Lehet hogy amíg te itt bűntudatoskodsz, addig a férjed éppen csal!
Úgy bírom, hogy a nők mindig ilyen lelkiismeretesek, és mégis ők járnak pórul.
A szex alap egy házasságban ha nem szexelnek,az gáz már frusztrál,kettő,miért éljen az elhanyagolt nő apácaként,miközben tuti a férjnek van szex...csak a férfinak lehet férle dugni az nem bűn az természetes,de ha a nő is élvezni kivánni meri a szext mindjárt k*rva,érdekes én 10 éve vagyok egy férfi melett,de nem is félek a szextől,nem tartom bűnnek...Nem csak gyeerm kiatt kő szexelni,élvezni kell,de sokan nem tudják mert belenevelték,hogy ha élvezi akkor az bűn,és ezért megy félre a másik fél,mert lelkiismereteskedve erkörcsösködve nem lehet jót szexelni...Ha nincs jó szex sszar az egész...
SAlapok a jo kapcsolathoz :A jó szex.szerelem,tisztelet,szeretet,
hűség,bizalom,tolerancia,elfogadás,kommunikáció...ha egy hiányzik az pocsolya,szar és lekell húzni a vc-n.
Nálunk 10 éve stabilan álnak az alapok...
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!