Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhat ez a férfi?

Mit gondolhat ez a férfi?

Figyelt kérdés

Mind a ketten elváltak vagyunk nekem 1, neki 3 gyereke van. Ritkán találkozunk van amikor hetente 1x, de telefonon sokat beszélünk. Mindig mondja hogy szeret és jön de valami mindig közbejön.

Mire számithatok?

2010. nov. 10. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom,hogy ha nagyon akar akár fél órára is,akár este is, fáradtság ide-oda tud időt szánni egy szerelmes ember a másikra. Én is voltam ilyen szituban,a férfi volt h napokig nem ért rá,holott ha tényleg szeretett volna kocsival 20 km semmi. Kiderült ő nem gondolta olyan komolyra mint én. fél év után. Szerintem járj utána,ne húzd sokáig ha nem érdemes.
2010. nov. 10. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jobbra ne számíts. Ha már az elején is ez van... Elvileg az elején kéne a leglelkesebbnek lennie.
2010. nov. 10. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért az is előfordulhat, hogy igazat mond és tényleg mindig közbejön valami. Nincs másik nője, tényleg elvált és tényleg sok a dolga.

Miért neked mond nemet?

- mert megszokta már azt az életet, hogy a maga ura és nem kell valaki mással állandóan egyeztetni,

- mert nem te vagy nála első a sorban, hanem pl. a pénzkeresés (nem azért, mert kapzsi és telhetetlen, hanem mert 3 gyereke van, mert pl. hitelt fizet, mert élni kell valamiből)

- mert nem tud nem-et mondani idegeneknek, üzletfeleknek, akik nem megértőek, ezért inkább neked mond nemet, akitől elvárja a megértést.

Ha megy is, csak alszik - egy széthajszolt embernek sokszor már az is elég, ha végre a nyugalmat és szeretetet jelentő személy mellett kialudhatja magából a stresszt. Nem feltétlenül azért "csak alszik" nálad, mert máshol kiélte már magát.

2010. nov. 10. 13:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Tuti hogy nincs más neki csak sokat dolgozik és sokat vannak ott a gyerekei a középső beteg őt nem lehet egyedül hagyni 1 óránál tovább mert sír érte.

Mindenesestre leülök vele megbeszélni hogyan gondolja tovább....

2010. nov. 10. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!