Gáz, hogy nem szeretem a nyelves csókot?
Annyira feleslegesnek tartom. Eddig egyetlen egyszer kaptam olyat, amitől a lában is beleremegett. De a többi... csupa nyál lesz az arcom, másnap még a szám is fáj belül...
24L
Szerintem vagy nem adod át magad a pillanatnak,vagy nem vonzódsz a személyhez akivel csinálod.
Egyébként nem gáz,de biztosan van valami oka. Az az egy azt bizonyitja,hogy szereted,maximum a partnered csókol rosszul,vagy a fentebb emlitett okok jöhetnek szóba.
Az,hogy a szád miért fáj belül fogalmam sincs:D
Igen. Voltál már szerelmes? Az, hogy a csók felesleges, az majdnem olyan, mintha a szex lenne felesleges.
Fájt a szád belül? Kiharaptak belőle egy darabot? :-)
Most komolyan, kikkel kavartál te eddig?
Nem vagyok olyan fajta lány. :)
Nem nagyon fájt, csak olyan érzékeny volt utána belül. Végül is nem felesleges tartom, csak azt nem értem miért kell percekig a nyelvét a számba dugni és a mandulámat keresni vele.
Pedig egyébként izgatónak tartom, csak ne velem csinálják. :)
percekig a nyelvét a számba dugni és a mandulámat keresni vele
egy jó csók ne ilyen,úgyhogy ne aggódj nem fogod utálni.csak meg kell találni a célszemélyt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!