Mi a véleményetek a logopédiáról? Jó ha 4 évesen segítenek? Segítenél megérteni a párom gondolkodását? Logopédustól lett hüle valaki?
Megbolondult a párom. Ma vittem először a 4 éves lányomat logopédiai vizsgálatra és megállapították, hogy bizonyos hangokat nem jól ejt. Vannak ismerőseim, Akik nem értik néha, hogy mit mond. Mi hozzá vagyunk szokva, így mindent értünk.
A párom a vizsgálat előtt felhívott, hogy ne merjem elvinni a lányát, mert a végén rábélyegzik, hogy hülye. Nem értettem, meg persze jót akartam a lányunknak és természetesen elvittem, hiszen eddig nagyon örültem, hogy sikerült elintéznem a vizsgálatot.
Kérlek szépen segítsetek: nem értem ezt az egészet!!!
Most hazajött és ordítozik, hogy ku@va mindenki, mert az Ő lányából nem csinálnak hülyét.
Csak logopédushoz szeretném hordani, hogy tisztán ejtsen minden hangot!
Nem értem, de Aki érti KÉREM SZÉPEN MAGYARÁZZA MEG! KÖSZÖNÖM
Ha azt akarja, hogy iskolás korában (meg felnőtt korában) csúfolják a beszédéért, akkor csak tiltsa meg... Engem nem vittek gyerekkoromban, 25 évesen kerültem logopédushoz, mert énekes vagyok, aki nem raccsolhat. Piszok nehéz meló volt, éneklésnél rendben van, de beszédbe nem rögzült. Minél fiatalabb korban kezdik, annál jobban javítható a beszédhiba.
A párodnak fogalma sincs erről gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!