Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben vagytok otthon a férjete...

Miben vagytok otthon a férjetek előtt? Melegítőben, smink nélkül vagy kiöltöztök, sminkeltek otthonra is?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem emlékszem, melyik nagy író mondta, de a többségnek azért van szeretője, mert otthon trampli a férfi és a nő egyaránt, társaságban pedig kicsípik magukat. :-)

Én gatyában vagyok itthon egyébként, ahogy ő is :-) Jó ez így.

2010. nov. 8. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
társaságba, bocsi
2010. nov. 8. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha együtt vagyunk otthon, akkor is szoktam feltenni alapozót, úgy jobban érzem magam. De közös fürdéseknél például megúszhatatlan:) Szóval azt mondom, legnagyobbrészt kis alap sminkben, de ha nem, akkor se hasonlok meg tőle. Csak úgy egyszerűen jobb a közérzetem.

Én is korábban kelek- szőrteleníteni szintén. Az államról kell csipeszelni néhány szálat, és akkor már meghasonlanék, ha észrevenné:) Mióta ismerem, 7éve ez az egyetlen titkom előtte. És az is marad:)

2010. nov. 8. 18:25
 14/17 anonim ***** válasza:
melegítőben...és néha sminkelem magam csak úgy itthonra is, mert én szeretem... de a férjemnek tök mindegy...így is meg úgy is szépnek lát és imád... :D
2010. nov. 8. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Én sminkelek és normálisan öltözök is előtte. Nem miatta hanem MAGAM miatt. Mert én gy érzem magam komfortosan. Nekem a mackónadrág kényelmetlen ésa rossz érzés. Akkor is csináltam amikor nem voltunk együtt, most miért ne tenném? Én egyik nap sem ülök otthon szóval amúgyis is kiöltöznék meg sminkelnék, nem fogom csak azért lemosni mert hazaértem. Csak lefekvés előtt. Ja persze ez csak szolid smink...

A melltartóban meg nem tudom mi a rossz. Nekem az a kényelmetlen ha nincs rajtam. Pedig nem is nagy...

2010. nov. 8. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

normálisabb tréningruhában, és minimális sminkben vagyok itthon. ja, a hajamat mindig belövöm reggel :D

a páromnak mindenben tetszem, de legfőképp meztelenül :D

a csinosabb ruhákat utcára, alkalomra veszem fel, nem fogok itthon kiskosztümben takarítani meg mosogatni főzni :D

ő is melegítőben is polóban van, a melóhelyén épp elég neki öltönyt viselni. nem várom el tőle, hogy glédában álljon egész nap.

2010. nov. 8. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
Melegítőben, smink nélkül. A férjem is viszonylag ritkán húz szmokingot az esti lencsefőzelékhez.
2010. nov. 8. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!