Akik úgy döntöttek, hogy nem lesz gyerekük, mivel töltik ki az életüket?
Még véletlenül se akarok egy ilyen halálosan összeveszős kérdést feltenni, akinek van gyereke vagy az a véleménye, hogy gyerek nélkül nem lehet élni, az inkább ne is írjon semmit. Hálás köszönet. :)
Én azokra vagyok kíváncsi, akik hozzám hasonlóan nem akarnak gyereket, mert találtak olyat, ami jobban leköti őket. Elmondjátok mi az? :)
Két okból nem lesz gyerekem: ismerem magam és tudom, hogy nem lennék jó anya, túl önző vagyok hozzá és nem szeretem a gyerekeket.
Másik, hogy úgy gondolom, hogy annyi állami gondozott van a világon, hogy szerintem mindenkinek kutya kötelessége lenne magához venni egyet és tisztességesen nevelni, mielőtt szül egy sajátot, én pedig erre sem vagyok alkalmas és kedvem sincsen hozzá.
A kerdes tenyleg picit furcsa, mert azt feltelezi, hogy gyerek nelkul nem nagyon lehet betolteni valami urt. Pedig szerintem ezt meg lehet oldani. Van, aki gyerek nelkul jol erzi magat meg van, aki nem. Amig a gyermektelen boldog ahogy van, addig semmi gond. A gyermektelen ismeroseim tobbsegenek rengeteg haziallata van, azzal kotik le magukat meg nekik legalabb vannak hobbijaik, amit a kisgyerekes anyukakrol nem lehet elmondani, mert nekunk nincs ra idonk sajnos. En egyaltalan nem gondolom, hogy akinek nincs gyereke, az unatkozik.
Egy anyuka
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, csak arra voltam kíváncsi, hogy aki nem nevel gyereket nonstop, az mit csinál.:)
Azt hiszem én az itt felsoroltak keveréke vagyok, mert kutyázok, macskázok, utazok, alszom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!