Mi volt életetek legkínosabb szituja?
háát..
14 éves koromban éppen tampont cseréltem az iskolai mosdóban (be volt zárva az ajtó) mikor berondott egy csomó alsó tagozatos és elkezdtek ordibálni. minden egyes WC-be bekopogtak mondtam hogy foglalt. 1 perc múlva egy kislány egy hirtelen mozdulattal kirántotta az ajtót, és én ott álltam alul semmiben tamponnal a kezemben egy halom másodikos előtt.
na, az volt igazán kínos :$
10 éve moziba mentem életem szerelmével. persze magassarkúban voltam. a cipőm egyik sarka beakadt egy aknafedőbe, hatalmasat tanyáltam. a cipőt egyikünk sem bírta kihúzni. a srác és még vagy 30 járókelő kockásra röhögték a hasukat. szóval fél cipővel a lábamon mentem be a moziba (nem akartam egy ilyen jó lehetőséget kihagyni, hogy szegény fiú randizni hív, én meg lemondom egy hülye cipő miatt.) a moziban mindenkinek feltűnt hogy nincs cipőm... rettentően kínos volt. az esetet azóta is emlegetjük, a srác azóta a férjem. ;)
25/L
Az en legkinosabb szitum 3 hete volt.
Kihoztam egy kutyat az Illatos utrol, ott a doki mondta, hogy valoszinüleg menni fog a hasa... Boraros ternel szalltunk volna at a 4-es villamosra es az aluljaroban a fornettis elött jött ra... 2 meteres csikot huzott :D En megprobaltam összeszedni egy auchan-es zacskoval, amivel csak azt ertem el, hogy 3 meteres csik lett belöle :D :S
Egett a pofamrol a bör, imadkoztam, hogy erjünk haza több baleset nelkül. Sikerült :D
'és éppen a "rettegett" fizika tanár volt az ügyeletes. Már rég kint kellett volna lennünk, mi pedig pár osztálytársammal ugye még mindig bent voltunk a teremben, erre megszólal a tanár, hogy "Na aki most bent van, azt mind lefeleltetem fizikából!", '
Tényleg feleltél? És hányasra?
NAGYON részegen az éjszaka közepén felhívtam anyám, hogy én nagyon szeretem, utána pedig szexuális tanácsokat kezdtem kérni tőle. Ezen úgy megdöbbent h rámcsapta a telefont. Azóta se beszélünk róla de mindig ég az arcom, ha eszembe jut :):)
F
22:52 vagyok.
Tényleg feleltem és asszem hármas lett... Akkoriban ennek nem örültem annyira, mert egyébként kitűnő tanuló voltam, szóval magolhattam utána, hogy kijavítsam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!