Mit csináljak az ex férjemmel és az új párjával ha ez a gyerekek kárára megy már?
Gyors elostory. Az ex férjem 15 hónapja jelentette be, hogy válni akar mert szerelmes lett. Túl küzdöttem magam rajta. Elég hamar össze költözött az új párral. A válás viszonylag lement gyorsan és "békében". Nos kiderült barátok által közben, hogy az új menyecske nagyon benézte a számításait és rájött, hogy az aranyásassal rossz ajtón kopogtatott mert a "kincs" nem a ex férjemé.
Nos a vagyonmegosztás óta mikor rá döbbent mindenre a gyerekeimen bosszúskodik.
Bunkózik velük a láthatás során, a kicsi múltkor mesélte hogy a hűtőből ki akart venni egy túró rudit a nő meg rögtön rá ripakodott, hogy azonnal tegye vissza az nem az övé, anyád vegye meg neked és egyéb jelzőkkel illette. Az apja meg hagyta.
Próbáltam vele beszélni, hogy ez így nagyon nem oké. Most azóta a gyerekeket nem viszi el.
Majd megértik, hogy az apjuk egy konfliktuskerülő, szar ember.
Mint az enyém.
Bár nagyon rossz érzés rádöbbenni, hogy apád képtelen kiállni érted az új nőjével szemben, ergo állandóan hallgathatod az új nő bunkózását, beszólásait, bántásait.
23-nak,
Csak végül Apuci majd rájön, hogy a gyerekeit lecserélni a szeretőjére, az nagyon rossz "üzlet". És ha nem is megy vissza a volt feleségéhez, de akkor meg majd a kedves Kérdezőt lapátra teszi. Él a régi házukban, ahova bármikor visszamehetnek hozzá a gyerekei. Ő pedig a szerelmi életét megoldja majd egy kevésbé rámenős, kevésbé követelőző, viszont fiatalabb leányzóval. S így a volt férj élete többé kevésbé kiegyensúlyozott lesz újra.
Az meg amit Kérdező emlegetett, (még az első üzenetei valamelyikében), hogy mekkora szerelem, hogy az ismeretségük első hetétől mennyire vonzza őt ez a férfi. Aha, természetesen elhisszük, hiszen Humprey Bogarton, meg a Casablanca c. filmen nőttünk fel. Miközben ő ugyanott írja, hogy "bár közben én éltem az életemet, külföldön tanultam, meg voltak más kapcsolataim.. ",stb.
Tényleg wazzeg, annyira mindent elsöprő nagy szerelem. Egyik bráneszről ült át a másikra. De amint hazajött, a tanulmányok befejezése után, s itthon préda után nézett, azonnal megtalálta ismét ezt palit, akiről még rémlett neki, hogy mennyire nyomot hagyott benne anno, hogy de jó lenne ő vele.
S a fickó bele is sétált a csapdába. Otthagyta miatta a feleségét, aki addig együtt építette vele a családjukat, szült két gyereket. Valamint belement házassági szerződésbe is, amely alapján tudta, hogy válás után neki nem marad neki sem ház, sem autó, semmi. Gondolom azért, mert annyira szerette a férjét, hogy még ezt is bevállalta. Arra számítva, hogy ha ő megbecsüli a kapcsolatukat, akkor le fogják élni együtt az életüket, a férjnek nem lesz oka elválni. S ő meg nem marad minden nélkül. Hát, láthatólag naív volt. Jött egy fiatal golddigger, megmászta Apucit, mint a Himaláját, és beletette a harcedzett pi...ját a vagyonba, felrúgva közben a családi életüket.
A férj döntését, hogy eladja a régi közös házukat, azt meg totál nem értem. Nem fogja fel, hogy a gyerekeinek ez egy stabil pont az életében? Ott nőttek fel, oda köti őket minden emlék. És baromság azt mondani, hogy már nagyok, 7, 7, 8,10, vagy akárhány évesek, elviselik. 30 éves korukban is jó lesz oda visszatérni, főleg amikor a lelkük kissé padlón lesz. Jobb lenne persze ha ott akkor is Apa és Anya együtt várnák őket. De láthatólag ez a vonat már elment. (Bár hátha még nem.)
Én továbbra is abban bízok, hogy a Kérdező csak egy jó lecke volt a férj számára, és nem több. És mint ahogy egy jobb autó, vagy jacht, vagy bármi egyéb miatt sem hagyná ott végleg a családját, hátha akkor egy ilyen élvezeti cikk miatt sem teszi meg.
Hátha ebben a döntésben segítettek neki az elmúlt napok ünnepei, Karácsony, Újév is. Amely ünnepek sokkal szebbek meghitt, családi körben.
Boldog új évet Mindenkinek! :)
24-es te mégis miről beszélsz???? Elolvastad a kérdésem?
Ki tette bele a **ját a vagyonba?
Meg milyen férj döntése, hogy eladja a közös házat?
Itt nincs közös ház. Van az én házam és pont.
Komolyan nem tudom értelmezni a kommented.
Uh, sajnálom. De örülj neki, ha nem kell menniük oda a gyerekeknek. Az sokkal rosszabb, amikor úgy abúzálják őket a láthatásokon, hogy még ragaszkodnak is hozzájuk.
Írd ki az exed az életetekből. Én azt kommunikálnám a gyerekemnek, hogy a szülőség nem való mindenkinek, apa életébe most kevésbé fér bele, hogy apa legyen.
Az apának meg azt kommunikálnám, hogy teljesen okés így, hogy nem mennek a gyerekek. Jobb, mintha állandó konfliktus lenne. Az nagyon rossz a gyerekeknek, ha azt érzik, feszkót generálnak valahol. Majd találkoznak máshogy, elviheti őket moziba, vagy tudomisén. Úgyse fogja.
Ugyan én a gyerekem sokkal kisebb korában váltam, de 7.5 éves volt a gyerekem, amikor megismerkedtünk a férjemmel, aki később hivatalosan is örökbefogadta őt. Azóta van apja. A "régi" nem érdekli.
És ha nem is megy vissza a volt feleségéhez, de akkor meg majd a kedves Kérdezőt lapátra teszi.
24, te debil vagy??? A kérdező a volt feleség.
24 voltam....
Egy másik kérdésre akartam válaszolni, ahol a szerető kérdez, ....csak valahogy átcsúsztam erre a kérdésre....
Egyszóval mellément, de nagyon.
Sorry, mea culpa, meg minden ettől a kérdezőtől!!!
Ki is törölném a rossz, 24 válaszomat, csak nem tudom hogyan???
Még egyszer sorry!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!