Mit csináljak az ex férjemmel és az új párjával ha ez a gyerekek kárára megy már?
Gyors elostory. Az ex férjem 15 hónapja jelentette be, hogy válni akar mert szerelmes lett. Túl küzdöttem magam rajta. Elég hamar össze költözött az új párral. A válás viszonylag lement gyorsan és "békében". Nos kiderült barátok által közben, hogy az új menyecske nagyon benézte a számításait és rájött, hogy az aranyásassal rossz ajtón kopogtatott mert a "kincs" nem a ex férjemé.
Nos a vagyonmegosztás óta mikor rá döbbent mindenre a gyerekeimen bosszúskodik.
Bunkózik velük a láthatás során, a kicsi múltkor mesélte hogy a hűtőből ki akart venni egy túró rudit a nő meg rögtön rá ripakodott, hogy azonnal tegye vissza az nem az övé, anyád vegye meg neked és egyéb jelzőkkel illette. Az apja meg hagyta.
Próbáltam vele beszélni, hogy ez így nagyon nem oké. Most azóta a gyerekeket nem viszi el.
Semmi köze ennek a kincshez.
A nőnek a pasi kell, gyerek nélkül.
Elérte.
A férjed egy f...kalap.
Ha már oda került is a sor, de az ember nem a gyerekeitől válik el, hanem "csak" a feleségétől.
Én ilyen nőtől hamar elmennék, aki így bánik a gyerekeimmel. Lenne vele egy nagyon komoly beszélgetésem, s ha aztán sem változna, ott véget is érne a viszonyunk. De a gyerekeimmel való kapcsolatomat senkinek sem engedném elrontani. Főleg úgy, hogy a jelenlétemben megalázza őket. Az ilyen se nem igazi férfi, se nem igazi apa. Hanem csak egy teszetosza pöcs. (Amennyiben a történet szó szerint így igaz.)
50+ Ffi
Miért van ott egyáltalán az új nő a láthatáson? Értem én, hogy együtt élnek, de addig leléphetne. Amúgy meg a gyerekekre nincs joga rászólni, az az apjuk dolga. És nem is volt miért rászólni. Ez egy nagyon gonosz nő, aki még a túró rudit is sajnálja a kicsiktől, pedig neki kell alkalmazkodni a gyerekekhez és nem fordítva.
A megoldás: nyíltan választás elé állítani apukát, hogy vagy a gyerekek, vagy az új nő (természetesen úgy, hogy a gyerekek apukától hallják a választ), és csak akkor vinni hozzá a gyerekeket, ha őket választja.
Eddig nem volt gond ebből, hogy bele nyúlnak a hűtőbe az apjuknál és kivesznek valamit.
Ez azóta tart mióta kiderült, hogy nem fognak milliók az ex férjem nyakába potyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!