A szüleim el akarnak válni. Mi tehetek én?
Mostanában sokat veszekednek, és most arra jutottak hogy el akarnak válni. Mondtam nekik a párterápiát, de nem akarnak menni, nekem úgy tűnik, hogy nem valószínű.
Azt sem tudnám eldönteni melyikükhöz kerüljek, ha mégis válnak. Én nem szeretnék dönteni. Viszont szeretném ha a bíróság meghallgatna, de úgy, hogy ez titok marad. Van ilyen lehetőség?
Valamint nagyon nem szeretném, ha elválnának. Mit tudok tenni?
Sajnálom, kérdező és megértem azt is, hogy félsz az új helyzettől, ami előáll, ha tényleg elválnak, de hidd el, van, amikor ez az egyetlen helyes út.
Bár az én szüleim is inkább tényleg elváltak volna, nem pedig csak egymás fejéhez vágják a heti párszori okádék ordítozás alkalmával, piálás mellett vagy nélkül. De természetesen anyám MINDIG belevont, MINDIG talált valamit, amivel kapcsolatban belém állhat és tombolhat velem, rajtam kiélve a szar házasságát…
16-os, ez nem igaz.
A gyereknek semmi köze a szülei házasságához, a kapcsolatukhoz, vagy az abban felmerülő problémákhoz. Nem tehet javaslatot, mert nem lát bele a kettőjük kapcsolatába.
Engem pl exem szexuálisan abuzált (kényszer orál, és stb), azért szakítottam végül, de ezt 2-3 emberen kívül senkinek nem mondtam el, mert nincs hozzá semmi közük.
Ha lenne gyerek abból a kapcsolatból, ő sem tudná, csak annyit, hogy már nem szeretem apádat.
"A gyereknek semmi köze a szülei házasságához"
Benne él!
24
Igen, benne él. De ennyi. A szülei házassága, ők döntenek róla. Nincs beleszólási joga, ahogy pl a szüleinek se lesz majd az ő párkapcsolatába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!