Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hangulatban telik a...

Milyen hangulatban telik a Karácsony?

Figyelt kérdés
Kaptatok valamilyen "ettől hátast dobok" ajándékot? 😁

tegnap 13:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%
20: nyilván egy keleti régió, Mordor megye közelében. Kielégítő? :)
tegnap 19:31
 22/32 anonim ***** válasza:
59%
Fos.. Én nem értem, minek ez a jópofizás.. Ünnep ide, vagy oda. Azt meg még inkább nem értem, hogy aki anyagilag független és külön lakik, az minek megy haza a szülőkhöz, rokonsághoz, ha töj szar a hangulat és akiket egyébként utál.
tegnap 19:39
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

"minek megy haza..."

Mert pl. az unokák vagy a házastársa stb miatt muszáj, nem mindenki engedheti meg azt a luxust, hogy csak magára gondoljon.. figyelembe kell venni mások igényeit is.

tegnap 19:42
 24/32 anonim válasza:
63%
Pontosan, ahogy a 23. írja. Független vagyok, külön élek és a szüleim miatt nem a legjobb ez az ünnep, viszont nálam meg a tágabb család a normális (furcsa, de van ilyen is :D) így velük pedig szeretnék időt tölteni. Ráadásul mindkét nagyszülőm 80-hoz közeledik nagyon gyorsan, így nem szeretném őket már kitenni egy nagy családi vitának, ill. hogy megtudják az igazságot. Úgyhogy így marad a megalkuvás és a jópofizás, az ő kedvükért. Valószínűleg ők az utolsó összetartó erő, utána én el fogom engedni az egészet, legalábbis családi szinten (De azért remélem még megadatik hogy sokáig élvezhessem a társaságukat).
tegnap 20:10
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
24, nem kell napokig anyádnal lenni ahhoz, hogy karacsony este meglatogasd a nagyszüleidet.
tegnap 20:17
 26/32 anonim ***** válasza:
49%

23# "Mert pl. az unokák vagy a házastársa stb miatt muszáj"

Akkor is, ha egyébként ki nem állhatod őket? Akkor minek kell a színház?

tegnap 20:20
 27/32 anonim ***** válasza:
20%

24

Mi a nagy titok?

tegnap 20:50
 28/32 anonim ***** válasza:
64%
Nàlunk eddig nagyon jól. Igen, mi felnőttek is adunk ilyenkor egymásnak, most úgy vettem észre, hogy mindenkinek telitalálat lett. Én 2 könyvet kaptam, az egyiket már olvasom, de kisgyerek mellett sajnos muszáj pont az izgalmas részeknél letenni, de alig várom mindig, hogy a kisfiam kicsit lefoglalja magát és haladhassak megint néhány oldalt. Sajnálom, ha valakinek sz@rul telik, én nagyon szeretem a karácsonyt.
tegnap 21:08
 29/32 anonim ***** válasza:
72%

28

Én is. Milyen könyvet kaptál?

tegnap 21:13
 30/32 anonim ***** válasza:
22%

26-os: azért, hogy a többiek örüljenek és boldogok legyenek...

Van, akinek fontos a mások boldogsága és nem annyira önző, hogy csupán saját magára gondoljon.

tegnap 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!