Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hangulatban telik a...

Milyen hangulatban telik a Karácsony?

Figyelt kérdés
Kaptatok valamilyen "ettől hátast dobok" ajándékot? 😁

tegnap 13:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Jól. Minden ajándékot előre meg szoktunk beszélni, így csupa igazán klassz dolgot kaptam:D
tegnap 15:18
 12/32 anonim ***** válasza:
74%

Semmi extra.

Sajnos a család egy része beteg. Nagymama kórházba került. Úgyhogy nem olyan túl happy. Főleg hogy legidősebb unokaként én vigyázok a kisebbekre

tegnap 16:00
 13/32 anonim válasza:
72%

Csak a szokásos. Szűk családban megvoltak a szokásos lelki zsarolások idén is, külön élek már egy ideje, de ilyenkor sikerül bebizonyítaniuk továbbra is, hogy miért is vagyok boldogabb, ha nem velük vagyok :D. Bővebb család nálunk szerencsére normális, úgyhogy a mai nap sokkal jobb volt, mint a tegnapi. Persze a barátnő/házasság/gyerek témát így sem lehetett elkerülni, ami már elég unalmas. Sajnos pár napig még itt kell lennem, mert a közelben lesz dolgom még szombaton is, de már számolom vissza a napokat amikor mehetek vissza a saját otthonomba.

Ajándékok terén szerencsére mi mindig megbeszéljük előre a dolgokat, így nem okoz meglepetést senkinek sem.

De elolvasva a többi kommentet nem én vagyok a legszerencsétlenebb, úgyhogy kitartást mindenkinek, akinek nem úgy alakulnak a napjai, ahogy szeretné.

tegnap 17:40
 14/32 anonim ***** válasza:
76%
Tegnap vendégségben voltunk, ma vendégeket fogadtunk. Holnaptól vasárnapig pihenek.
tegnap 17:41
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem ünnepeljük, úgyhogy olyan nap, mint a többi szabadnap.
tegnap 18:29
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Klasszul. Tegnap nálunk volt a nagycsaládos 24ei vacsora, a gyerekek imádtak, hogy sokan vannak és tudnak együtt játszani. Ma mentünk távolabbi rokobokhoz.

Holnap itthon leszünk, pihenünkm

tegnap 19:09
 17/32 anonim ***** válasza:
49%

Amíg bent voltunk, addig jól.

Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy kimentünk.

Lehangoló volt.

Már semmi sem olyan, mint régen és nincs meg az a karácsonyi hangulat, a kedvenc templomunk is szinte sötétségben állt, holott eddig ott voltak a leghangulatosabbak a fények. Érezni lehet, hogy mindenre egyre kevesebb jut és hogy sokkal idegesebbek az emberek is.

tegnap 19:15
 18/32 anonim ***** válasza:
18%

17

Miért hol laktok?

tegnap 19:17
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

18

Miért, meglátogatsz? :D

tegnap 19:21
 20/32 anonim ***** válasza:
54%
Nem, csak kiváncsi lettem.
tegnap 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!