Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom utálja a menyemet,...

A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az esküvőjére. Hogy térítsem észhez?

Figyelt kérdés

Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli

Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...

dec. 18. 15:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
68%

Miert kellene beilleszkedni barkinek is egy csaladba?

Amikor en ferjhez mentem, nem az anyjahoz, a hugahoz, az apjahoz vagy barkijehez mentem hozza. Ugyanugy en sem akarom beilleszteni az en csaladomba a ferjemet, mert nekem mar o a csaladom. Uj szokasokat, uj eletteret alakitottunk ki, egymasnak mi lettunk a legfontosabb. Mi lettunk a szuk csalad, mindenki mas a tagabb korbe tartozik. Aki nem igy gondolkodik, az ne hazasodjon meg.

Nem kell teperni, hogy szentanyos meg szentsogorno meg szent akarki, akik a csalad fejenek hiszik magukat, elfogadjak. En lassan 5 eve vagyok a ferjemmel, probalkoztam, hogy elfogadjanak, de az elso feleseg, aki beszulte az elso gyereket a csaladban, o az osasszony, igy en feleslegeses kapalozok. Ahogy ezt felismertem, leesett a teher a vallamrol.

dec. 20. 14:32
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakiben az utalat nagyobb, mint a szeretet, ott bizony baj van.

A kerdezo lanya annyira utalja a sogornojet, hogy az se szamit neki, hogy a sajat testveret is megbantja.

Persze van olyan eset, amikor ez ertheto - de azok extrem esetek, arra valoszinuleg kitert volna a kerdezo, tehat valoszinuleg itt nem jatszik.

En is egyetertek azzal, hogy nem szabad beleszolni az eskuvoi vendeglistaba, ez a hazasulo par feladata, itt is csak azt tudja tenni az anyuka, hogy felhivja a lanya figyelmet arra, hogy ezzel a testveret bantja meg a legjobban es nem a sogornojet.

Persze ha alapbol nincsenek joban a testverek, akkor ez sem szamit.

dec. 20. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!