A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az esküvőjére. Hogy térítsem észhez?
Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli
Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...
Miert kellene beilleszkedni barkinek is egy csaladba?
Amikor en ferjhez mentem, nem az anyjahoz, a hugahoz, az apjahoz vagy barkijehez mentem hozza. Ugyanugy en sem akarom beilleszteni az en csaladomba a ferjemet, mert nekem mar o a csaladom. Uj szokasokat, uj eletteret alakitottunk ki, egymasnak mi lettunk a legfontosabb. Mi lettunk a szuk csalad, mindenki mas a tagabb korbe tartozik. Aki nem igy gondolkodik, az ne hazasodjon meg.
Nem kell teperni, hogy szentanyos meg szentsogorno meg szent akarki, akik a csalad fejenek hiszik magukat, elfogadjak. En lassan 5 eve vagyok a ferjemmel, probalkoztam, hogy elfogadjanak, de az elso feleseg, aki beszulte az elso gyereket a csaladban, o az osasszony, igy en feleslegeses kapalozok. Ahogy ezt felismertem, leesett a teher a vallamrol.
Ha valakiben az utalat nagyobb, mint a szeretet, ott bizony baj van.
A kerdezo lanya annyira utalja a sogornojet, hogy az se szamit neki, hogy a sajat testveret is megbantja.
Persze van olyan eset, amikor ez ertheto - de azok extrem esetek, arra valoszinuleg kitert volna a kerdezo, tehat valoszinuleg itt nem jatszik.
En is egyetertek azzal, hogy nem szabad beleszolni az eskuvoi vendeglistaba, ez a hazasulo par feladata, itt is csak azt tudja tenni az anyuka, hogy felhivja a lanya figyelmet arra, hogy ezzel a testveret bantja meg a legjobban es nem a sogornojet.
Persze ha alapbol nincsenek joban a testverek, akkor ez sem szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!