Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom utálja a menyemet,...

A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az esküvőjére. Hogy térítsem észhez?

Figyelt kérdés

Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli

Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...

dec. 18. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%

Honnan veszed, hogy a kérdező szent? Nyilván úgy fogja leírni a sztorit hogy ő jöjjön ki jól belőle, és a meny legyen a szemét. Hagyjuk már.. egyértelmű hogy ok nélkül utálják.

dec. 19. 07:35
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

Én sem hívom meg apám feleségét, mert olyan remek nő és olyan sok boldog emlék jut eszembe róla.

Eszem ágában sincs ott látni - erre persze apám megmondta, akkor ő sem jön.

Oké, nekem nyolc.

Aztán jöttek a családtól a piszkálások, győzködések, tolták, de, hívjam meg a nőt, mi az, hogy nem, stb.

Az én esküvőm felerészben, és akit nem akarok ott látni, az nem jön. Apám felesége pontosan egy ilyen személy - bőven tett érte, hogy miért ne akarjak egy percet sem egy légtérben tartózkodni vele.

Szóval kérdező: nyugi, a lányodnak szíve joga nem meghívni azt, akit nem szeretne, és ha a menyed köztük van, az is oké.

dec. 19. 10:00
 23/32 anonim ***** válasza:
22%

21-es, nem írtam, hogy a kérdező szent, de te honnan tudod, hogy a meny igen?

Az én ferjem lánytesója is olyan borzalmas személy, hogy még a saját anyja is kivan tőle, ha lenne anyósa - nincs, mert meghalt rég -, nem csodálnám, ha nem bírná.

dec. 19. 10:18
 24/32 anonim ***** válasza:
36%
#23 ja ha nálatok így van akkor nyilván itt is
dec. 19. 10:21
 25/32 anonim ***** válasza:
26%
Az ő esküvője...azt hív el, akit akar. Én se hívnék olyat, akit utálok. Legalább őszinte és nem jópofizik.
dec. 19. 10:27
 26/32 anonim ***** válasza:
75%

Mit foglalkozol vele, a fiad és a menyed attól még téged nem fog utálni, csak a lányod és a fiad fog szemben állni.

Ő esküvője, jogában áll azokkal ünnepelni, akiket kedvel.

dec. 19. 13:51
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

Én a helyében téged se hívnálak meg.

Ez a lányod esküvője. Róla, és a párjáról szól. Nem rólad meg a pici fiadról. Te mellékszereplő vagy, a fiad és annak a neje is. Lényegtelenek vagytok ebben a sztoriban.

Maradj a háttérben. Ha nem megy el a fiad, szerintem azt is leszarják. Nem fogják lemondani miatta az esküvőt az tuti.

Hagyd hogy a lányod intézze a saját esküvőjét.

dec. 19. 20:06
 28/32 anonim ***** válasza:
33%

A menyedhez hasonló összeférhetetlen némbereknek pontosan az olyan mulya szerencsétlenek miatt áll a zászló és tehetnek meg akármit, mint te, kérdező.

Nem tudom, hogy sikerült a lányodból egy határozott nőt faragni, de erre büszke lehetsz. Arra már kicsit sem, hogy te itt is őt tartod a hibásnak, miközben a saját esküvőjéről van szó.

Ki a szart érdekel, ha a fiadnak fontosabb egy aktuális pna, mint a testvére? Előbbi ugyanis bármikor változhat, de a testvére örökre az marad. Ha ez a fiadnak mindegy, akkor a lányod miért foglalkozzon vele?

Aki meg itt azon lovagol, hogy majd nem lehet családi összejövetelt tartani és ez még a lány hibája, hát gratulálok. Nem is az összeférhetetlen menyé, akit minimum két ember nem visel el a családból. Nem mellesleg sehol nem írta a kérdező, hogy a lánya elvárná tőle, hogy külön ebédet rendezzen meg ne hívja meg a menyet. Ez így helyes, más házában nem szabhatja meg, a saját ünnepségén ellenben nagyon is. A testvér segítségével meg eleve nem kalkulálunk, az csak egy adható dolog, nem kötelező.

dec. 19. 23:12
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

a menyéről van szó, tehát a fia feleségéről, nem egy rövid kis kalandról

nyilván szíve joga nem meghívni őt, de látatlanban nem tudjuk, hogy mi van a háttérben

én egyik nővérem párját sem bírom, de fontosabb a testvérem, ezért nem csinálnék olyat, hogy nem hívom meg őket

dec. 19. 23:54
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

Ok, az te vagy, aki a saját esküvőjén neki nem szimpatikus embereket akar megvendégelni. Más meg nem.

A feleség bármikor kiléphet a családból, a testvér mindig is az lesz. Ennyi erővel a lány is jogosan kérdezi, hogy neki miért fontosabb egy partner, mint ő (de nincs szó ilyen ultimátumról a kérdésben, az meg nem az, hogy egyetlen estét külön kéne tölteniük). Látatlanban pedig abból kéne kiindulni, amit a kérdező ír, hogy a meny viselkedik összeférhetetlenül, nem belekombinálni.

dec. 20. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!