A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az esküvőjére. Hogy térítsem észhez?
Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli
Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...
Ha a lányod tudatosan, és felvállalva a következményeket, az esküvője kapcsán megszakítja a kapcsolatát a bátyjával és annak családjával.
Ha ezentúl vállalja, hogy nálatok többé nem jöhet össze a nagycsalád, és titeket arra kényszerít, hogy a fiatokkal és a lányotokkal külön külön találkozatok.
Ha nem tart igényt testvéri segítségre a továbbiakban.
Ha a gyerekeit az unokatesókat látasból ismerő, a családi haragtartást normának tudó állapotban akarja felnevelni.. Akkor tegye nyugodtan, szíve joga, tudja mit tesz, és vállalja.
De, ha csak addig tart a karakánsága, hogy most jól megmutatja a sógornőnek a hatalmát, akkor üljön le, és gondolkodjon.
Nálunk Anyukám próbál mindig mindenki esküvői vendéglistájába beleszólni.
Persze ehhez társul az érzelmi zsarolás is. Szerencsére minket kemény fából faragtak és szépen megmondtuk: akinek nem tetszik az otthon marad. Az a mi napunk volt és nem akartuk nemkívánatos személyek társaságában tölteni.
Kérdező, szerintem maradj ki ebből, nem a te esküvőd lesz.
19, ezt honnan veszed?
Sok meny is alapból ellensegesen áll az anyóshoz meg sógornőhöz. Bunkó velük, kivételez a saját családja részére, uralkdodni akar a féején és nem fogadja el, hogy annak van rajta kívül anyja meg testvére is.
Vannak problémas emberek, honnan tudod, hogy az adott meny nem éppen ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!