Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom utálja a menyemet,...

A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az esküvőjére. Hogy térítsem észhez?

Figyelt kérdés

Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli

Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...

tegnap 15:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Mi az oka / előzménye annak, hogy a lányod ennyire utálja a sógornőjét?
tegnap 16:36
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Felesleges a kérdezőt cseszegetni, érthető, hogy ő nem szeretné elveszíteni a gyerekét.
tegnap 16:41
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Ha a lányod tudatosan, és felvállalva a következményeket, az esküvője kapcsán megszakítja a kapcsolatát a bátyjával és annak családjával.

Ha ezentúl vállalja, hogy nálatok többé nem jöhet össze a nagycsalád, és titeket arra kényszerít, hogy a fiatokkal és a lányotokkal külön külön találkozatok.

Ha nem tart igényt testvéri segítségre a továbbiakban.

Ha a gyerekeit az unokatesókat látasból ismerő, a családi haragtartást normának tudó állapotban akarja felnevelni.. Akkor tegye nyugodtan, szíve joga, tudja mit tesz, és vállalja.

De, ha csak addig tart a karakánsága, hogy most jól megmutatja a sógornőnek a hatalmát, akkor üljön le, és gondolkodjon.

tegnap 16:52
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
10: engem jobban utal sogornom, mint amennyire a testveret szereti. Pedig mondtam a ferjemnek, hogy miattam nem kell rosszban lenniuk, masfel eve mikor en osszevesztem a hugaval, ok meg beszeltek egy ideig, de aztan elmergesedett a helyzet. Nekem mindegy, jo igy is, anyosom sir azota, hogy szethullik a csalad, de nem tud erdekelni. En nem tiltom a ferjemet a hugatol.
tegnap 17:39
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk Anyukám próbál mindig mindenki esküvői vendéglistájába beleszólni.

Persze ehhez társul az érzelmi zsarolás is. Szerencsére minket kemény fából faragtak és szépen megmondtuk: akinek nem tetszik az otthon marad. Az a mi napunk volt és nem akartuk nemkívánatos személyek társaságában tölteni.

Kérdező, szerintem maradj ki ebből, nem a te esküvőd lesz.

tegnap 20:05
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Ha ő fizeti a habzsi-dőzsit, akkor azt hív meg, akit akar, nem kell "észhez téríteni". Ha meg te állod a cechet, akkor azt hívsz meg, akit szeretnél, ő nem szólhat bele.
tegnap 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Az ő esküvője, azt hív meg, akit akar.
tegnap 22:03
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
Ha már valakit meg akarsz regulázni, az legyen a fiad, hogy tegye helyre a kedves feleségét, mert egy családba beilleszkedni kell, nem szétrobbantani. Ha Neked is, meg a lányodnak is problémája van azzal a nővel, ráadásul olyan szinten, hogy te nyelsz, a lányod meg egyenesen kizárná az asküvőjéről azon az áron is, hogy ezzel a testvérét is, akkor talán a testvérnek kellene végre tököt növesztenie, és elbeszélgetni a feleségével, nem pedig mindenki mástól elvárni, hogy behódoljon neki és tűrje...
ma 05:49
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
Csak azért utáljátok szegény lányt mert a pici fiad jobban szereti őt mint téged?
ma 06:55
 20/26 anonim ***** válasza:
16%

19, ezt honnan veszed?

Sok meny is alapból ellensegesen áll az anyóshoz meg sógornőhöz. Bunkó velük, kivételez a saját családja részére, uralkdodni akar a féején és nem fogadja el, hogy annak van rajta kívül anyja meg testvére is.

Vannak problémas emberek, honnan tudod, hogy az adott meny nem éppen ilyen?

ma 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!