A lányom utálja a menyemet, és és nem fogja meghívni az
esküvőjére. Hogy térítsem észhez?
Figyelt kérdés
Én se szeretem a menyemet, de nem ér annyit az egész, hogy a fiammal megromoljon a kapcsolat ezért tűrök. A lányom már máshogy áll a dolgokhoz, mert Ő BEZZEG nyílt lapokkal játszik, voltak is emiatt nagy veszekedések... Hiába mondom neki, hogy akkor a fiam se fog jönni és számíthat arra, hogy megromlik a kapcsolat. Őt ez nem érdekli
Mindig is ilyen makacs volt és a fogalmam sincs hogy térítsem észhez. Nagy szerencséje, hogy a leendő anyósa emiatt karakteres természetéért csípi, de engem néha ezzel az őrületbe kerget. Nem akarok mégegy családi csetepatét...
Az ő esküvője. Te nyugodtan tűrj tovább, a lányod meg foglalkozik a saját életével.
Vagy tedd fel a kérdést, téged hogyan lehetne észhez téríteni.
tegnap 15:39
2/26 anonim válasza:
Nézd. Ez az Ő esküvője. Azt hív, vagy nem hív akit akar. Te pedig fejezd ezt be, mielőtt te sem mehetsz el rá.
tegnap 15:40
3/26 anonim válasza:
A lányod sem akar még egy családi csetepatét, pontosan ezért nem hívja meg. Nyilván tisztában van vele, hogy lehet akkor a tesó sem megy el, de ez az ő napjuk, azokat hívják meg, akikkel szívesen megünneplik, és azok közé nem tartozik a menyed, ilyen egyszerű.
tegnap 15:58
4/26 anonim válasza:
A véleményedet elmondhatod, de a döntést rá kell bízni, az ő esküvője.
tegnap 16:00
5/26 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni sajnos.
Ha neki nem ér meg ennyit, hogy a testvérével normális kapcsolatban maradjon, meggondolnám, hogy én egyáltalán megyek e.
tegnap 16:04
6/26 anonim válasza:
Az ő esküvőjére ő (és a párja) dönti el, hogy ki jöhet. Nyilván okkal nem hívja meg a menyedet és ez az ő dolga. Ne szólj bele, mert értelmetlen.
tegnap 16:06
7/26 anonim válasza:
Lányom nyáron megy férjhez. Az első, amit elmondtam neki, amikor szóba jött a szervezés, hogy ne érdekelje, ki fog megsértődni és utána kígyót-békát kiabálni rá, hogy kinek volt ő az esküvőjén, ki a legközelebbi rokon, kit illene mások szerint hívni, csak azt hívja, akit szívesen lát.
tegnap 16:07
8/26 anonim válasza:
Te se bírod, ő se bírja, tehát valószínűleg a hiba a menyedben van, ami miatt mindenkivel összerúgta a port, a különbség csak annyi, hogy te behódolsz a hü.lye pi.csának, és keserű szájízzel ülsz le vele egy asztalhoz, a lányod meg nem, és ő jó hangulatban azokkal tölti az idejét, akiket kedvel és akikkel jól érzi magát. Na, ki jár jobban?
tegnap 16:13
9/26 anonim válasza:
8. mindeközben kockáztatja, hogy megromlik a kapcsolata a testvérével, míg az anyjának nem. Na ki jár jobban? (Egy 4-5 órás pofavizit elkerülése kedvéért, ahol neki, mint menyasszonynak nem is kellene a sógornővel különösebben foglalkoznia...)
tegnap 16:18
10/26 anonim válasza:
A testveret sem hivja meg? Mert jo esellyel nem fog elmenni, ha a felesege nem hivatalos
Neki kell merlegelnie: jobban utalja a sogornojet, mint ahogy a testveret szereti?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!