A nővéremet megzsarolta a kolleganője?
Figyelt kérdés
Megtudtam hogy a nővéremet megzsarolta egy kolleganője, és most elvárja hogy sok mindent megcsináljon helyette, illetve olyan dolgokat erőltet rá amit ő nem szeretne. Szerinted hogy tudna megszabadulni a nővérem attól hogy tovább zsarolja? Mivel tudná leállítani a csajt?tegnap 09:25
41/44 anonim válasza:
Zavaros ez az egész sztori, de nekem az egésszel kapcsolatban egyetlen kérdésem van: a kérdezőnek ehhez az egészhez mégis mi köze van? A nővére felnőtt ember, majd ő intézi a dolgait, nem kért segítséget, igaz? Akkor miért kell ezt kitárgyalni itt a gyakorin?
42/44 anonim válasza:
41: meg amugy ki nem szarja le? Ovodas szint. Jarjon el nyugodtan a kollegano szaja, novernek ugysem eshet semmi bantodasa, nem lesz kovetkezmenye. Kisfonok baratnoje meg vagy elhiszi a sztorit vagy nem, tema lezarva.
43/44 anonim válasza:
Volt hasonló szitu. Nem tudott róla senki, hogy a srácnak van valakije, ő maga sem mondta. Összegabalyodtunk egy kicsit, egy pletyis pedig megneszelte a dolgot, jött nekem is a “legyen ez meg az, különben elmondom bla bla bla” szöveggel. Kinevettem, hogy nyugodtan, elvégre az ő szavahihetősége bánja, hiszen bizonyítani semmit sem tud. Utána falhoz állítottam a srácot is, bevallotta a barátnőjét, elkezdett habogni. Le is zártam a dolgot gyorsan.
44/44 anonim válasza:
Szerintem azok ketten részegen dugtak a céges buliban. Ezt látta meg az a kotnyeles pletykafészek. Lehet le is fotózta. A nővéred meg nem a kisfőnök jó hírét félti, hanem a saját tyúkszaros állását. Ha ez ott melegében kiderül, mindkettőt kirúgják.
Csak az idő tudja megoldani. Februárban már kutyát nem fogja érdekelni, mi történt a céges karácsonyi buliban.
Ha viszont fénykép /videó van, azt nehezebb kimagyarázni. Akkor is lehet próbálkozni, hogy szerkesztve van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!