Nem akar a húgom kifizetni az örökségből. Mit tehetnék?
Lenne vevő az ingatlanra,amit közösen örököltünk fele-fele arányban.Telnek,múlnak az évek és semmi nincsen csinálva az ingatlanon,ami szépen tönkre ment,szinte csak a telek ér valamit.Kérhetek kártérítést,mert az ő hibájából vesztem a pénzem,vagy hogyan juthatnék az örökségemhez,ha kifizetni nem akar?
Tanúim vannak rá,hogy nem akar adni egy forintot sem.
Mit tehetnék?Fogadjak ügyvédet,már olyan szinten van a ház,hogy majdnem veszélyes a szomszédokra nézve,kaptunk az önkormányzattól levelet,hogy csináljunk valamit,mert büntetés lesz a vége.
Ha megbüntetnek és tanukkal bizonyítom,hogy a húgom hibája is,mert nem engedte eladni,ráverhetem a büntetést?
hmm...költeni neked is kellett volna rá...
amúgy meg bíróságon lehet kérni a közös tulajdon megszüntetését
Attól még ti csinálhattatok volna állagmegóvást legalább.Számlákkal bizonyítható a ráfordítás és a közös tulajdon megszüntetése után nagyobb rész járt volna nektek...
Ha az ember akar valamit tenni, megtalálja a megoldást.
Most is csak az én agyam jár,hogy mit tehetnék,ő meg marha jól szórakozik.
Saját pénzből már én sem fogom megcsinálni,a vevőnek meg megint mondhatóm,hogy nem...nem eladó.
Saját magával is kicseszik a hugicám,nem csak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!