Az miért van, hogy az egész családomat nem érdeklem soha, de ha pénz kell nekik, vagy pénz kerül szóba, azonnal megtalálnak?
Figyelt kérdés
dec. 4. 11:18
11/13 De La Cruse válasza:
Jajj szegénykém de sajnállak, hogy ilyen fórumon kell lejáratni a csúnya, rossz családodat!
12/13 anonim válasza:
8, 11 jók a meglátásaitok.
Én is csak röviden írnék. Velem is ezt csinálták sokáig. Aztán egyszer csak megerősödtem, és nagyon határozottan nemet mondtam. Érdekes mód, mindkét testvérem egyből elment dolgozni. Nővérem után még próbálkozott, de nem hagytam magam. Most olyan a kapcsoltunk, hogy semmilyen. Ők nem keresnek engem, én meg őket. Évek óta. Totál megelégeltem ezt a kihasználást irányukból. Sajnos nekem sincs senkim, mármint az eredeti családomból, mert mindenki más kihalt.
13/13 Paczalos István válasza:
Annyit mondassz: Nincs pénzem, nem tudok segíteni. Nekem az öcsém csinálta ugyanezt, még providentet is felvett, amit a végén én köhögtem ki, akkor telt be a pohár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!